Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

Συνελήφθη στα 85 της για κλοπή κοσμημάτων

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Στη φυλακή βρίσκεται και πάλι, για πολλοστή φορά στη ζωή της, η διαβόητη κλέφτρα κοσμημάτων Ντόρις Πέιν η οποία, στα 85 της χρόνια, δεν το βάζει κάτω και αυτή τη φορά "απαλλοτρίωσε" ένα ζευγάρι σκουλαρίκια, αξίας 690 δολαρίων, από ένα κατάστημα στην Ατλάντα.



Η 85χρονη, που το 2013 αποτέλεσε το θέμα ενός ντοκιμαντέρ με τον τίτλο "Η ζωή και τα εγκλήματα της Ντόρις Πέιν", οδηγήθηκε στη φυλακή της κομητείας Φούλτον και θα εκδοθεί στο Σάρλοτ της Βόρειας Καρολίνας όπου κατηγορείται για άλλη κλοπή.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η μικρόσωμη γιαγιά (έχει ύψος 1,55 και ζυγίζει 49 κιλά) εντοπίστηκε από το προσωπικό ασφαλείας του καταστήματος να κλέβει. Την πρόλαβαν σε ένα γειτονικό εμπορικό κέντρο και βρήκαν στην τσέπη της τα σκουλαρίκια.

Στο ντοκιμαντέρ για την 60χρονη καριέρα της στο έγκλημα, η γιαγιά που κατάφερε να κλέψει μια μικρή περιουσία, ύψους 2 εκατομμυρίων δολαρίων, από κοσμηματοπωλεία σε όλον τον κόσμο, από τα Cartier μέχρι τα Tiffany's και από το Μονακό ως την Ιαπωνία, είπε ότι "δεν έχει ενοχές" για όσα έκανε.

Το 2013 η Πέιν κατηγορήθηκε ότι έκλεψε ένα δαχτυλίδι με διαμάντια, αξίας 22.500 δολαρίων, από ένα κοσμηματοπωλείο στην Καλιφόρνια. Μετά τη σύλληψή της ο δικαστής αρνήθηκε να την αφήσει ελεύθερη με εγγύηση, παρατηρώντας ότι η ίδια είχε δηλώσει ως επάγγελμα "κλέφτρα κοσμημάτων".


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.