Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

Στις 1.470 οι πιστώσεις για Ειδικό Βοηθητικό και Εκπαιδευτικό Προσωπικό

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Διπλάσιες φέτος συγκριτικά με το 2014-15.

Νωρίτερα από το 2014-15 εκδόθηκε φέτος η εγκύκλιος για την πρόσληψη προσωρινών αναπληρωτών και ωρομισθίων από τους κλάδους Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού αναφέρει σε απάντησή του ο υπουργός Παιδείας.

Επίσης γνωστοποιεί ότι η Διεύθυνση Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης του Υπουργείου, προχώρησε στη διάθεση 1.470 πιστώσεων Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού για την κάλυψη αναγκών των ΣΜΕΑΕ, των Γενικών Σχολείων, των ΚΕΔΔΥ και των ΕΔΕΑΥ.

Η κατανομή των πιστώσεων στις Περιφερειακές Διευθύνσεις γίνεται από το Υπουργείο Παιδείας, την ευθύνη όμως των προσλήψεων στις ειδικότητες ΕΕΠ και την κάλυψη των αναγκών των δομών ΕΑΕ έχει το Περιφερειακό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού στην περιοχή ευθύνης του.

Όπως έχουμε γράψει η φετινή χρονιά είναι πολύ καλύτερη από την προηγούμενη για το Ειδικό Εκπαιδευτικό και Βοηθητικό προσωπικό καθώς οι πιστώσεις για προσλήψεις είναι διπλάσιες από αυτές τους 2014-15 και ανέρχονται σε 2.500 περίπου έναντι των 1.244 που διατέθηκαν πέρσι.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.