Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

Πανελλαδική 24ωρη προειδοποιητική απεργία των φυσικοθεραπευτών δημοσίων υπαλλήλων

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Θα πραγματοποιηθεί στις 22 Οκτωβρίου.

Πανελλαδική 24ωρη προειδοποιητική απεργία των δημοσίων υπαλλήλων-φυσικοθεραπευτών αποφάσισε ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φυσικοθεραπευτών την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου, διεκδικώντας την επίλυση οικονομικών και θεσμικών αιτημάτων. Στο πλαίσιο της απεργίας, ο Σύλλογος θα πραγματοποιήσει παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Υγείας, στις 12 το μεσημέρι.

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φυσικοθεραπευτών διεκδικεί, επίσης, μεταξύ άλλων, την αποκατάσταση του επιδόματος ανθυγιεινής εργασίας, καθώς και την άμεση ένταξή τους στην κατηγορία Α των δικαιούχων του συγκεκριμένου επιδόματος.

Απαιτεί, παράλληλα, αύξηση των δαπανών για την υγεία και ενίσχυση των δημόσιων δομών περίθαλψης, διασφάλιση οργανικών θέσεων, τροποποίηση οργανισμών υγειονομικών δόμων και σχεδιασμό για κάλυψη των αναγκών από φυσικοθεραπευτές με μόνιμη σχέση εργασίας, κατάργηση της μισθολογικής διαφοροποίησης στο νέο μισθολόγιο (Ν. 4024/11) μεταξύ των κατηγοριών Π.Ε. και Τ.Ε. και εξίσωσή τους, μισθολογική αποκατάσταση του ύψους αποδοχών των φυσικοθεραπευτών σε αξιοπρεπή επίπεδα, με ταυτόχρονη άρση της προαγωγικής στασιμότητας.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.