Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Κίνα: Φωτιά σε βρεφονηπιακό σταθμό, πετούσαν τα μωρά από τα παράθυρα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τρόμος πλημμύρισε όσους βρίσκονταν κοντά στο κτίριο που στεγαζόταν βρεφονηπιακός σταθμός, όταν ξέσπασε φωτιά, στο ανθοπωλείο που λειτουργούσε στο ισόγειο του ίδιου κτιρίου, στην πόλη Νίνγκντε της κινεζικής επαρχίας Φουτζιάν.

Η πυρκαγιά επεκτάθηκε με ταχύτατους ρυθμούς, κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν περισσότερα από 100 μικρά παιδιά, την ώρα που οι φλόγες διέλυαν σιγά σιγά το ανθοπωλείο και πυκνός μαύρος καπνός γέμιζε το εσωτερικό του κτιρίου.

Με ταχύτατες ενέργειες, κατέφθασε η πυροσβεστική που αμέσως, έθεσε σε εφαρμογή την επιχείρηση απεγκλωβισμού των παιδιών.

Το βίντεο που τράβηξε κάποιος παρευρισκόμενος, δείχνει τη δραματική επιχείρηση, καθώς, αφού δεν υπήρχαν άλλες διέξοδοι, οι πυροσβέστες αναγκάστηκαν να πετούν από το παράθυρο τα μικρά παιδιά, στο ειδικό διασωστικό στρώμα.

Ευτυχώς δεν υπήρξαν απώλειες, όμως πάνω από 67 παιδιά και 8 ενήλικοι τραυματίστηκαν από την πυρκαγιά. Τα παιδιά μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία για περισσότερους ελέγχους, ενώ η αστυνομία διεξάγει έρευνα για εξακριβώσει τα αίτια της παραλίγο τραγωδίας.

Δείτε τα βίντεο:






Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.