Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Την επόμενη εβδομάδα τα αποτελέσματα των αναπληρωτών για τα Πειραματικά

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της ΔΕΠΠΣ.

Την επόμενη εβδομάδα θα ανακοινωθούν οι αρχικοί πίνακες της μοριοδότησης των υποψηφίων εκπαιδευτικών που έχουν καταθέσει αιτήσεις για να εργαστούν ως αναπληρωτές στα Πρότυπα Πειραματικά Σχολεία.

Όπως αναφέρεται και στις προκηρύξεις ο συνολικός πίνακας κατάταξης που θα καταρτισθεί από τη Δ.Ε.Π.Π.Σ. θα αναρτηθεί σε κάθε σχολική μονάδα και στην ιστοσελίδα της Δ.Ε.Π.Π.Σ.

Οι υποψήφιοι εκπαιδευτικοί θα υποβάλουν ένσταση κατά του ως άνω πίνακα κατάταξης εντός προθεσμίας δύο εργασίμων ημερών από την ανάρτησή του. Οι ενστάσεις θα κατατίθενται στο Ε.Π.Ε.Σ. της σχολικής μονάδας πρώτης προτίμησης , στο οποίο υποβλήθηκε και η αίτηση. Μετά την εξέταση των ενστάσεων θα καταρτισθεί ο τελικός πίνακας κατάταξης, ο οποίος επίσης θα αναρτηθεί σε κάθε σχολική μονάδα και στην ιστοσελίδα της Δ.Ε.Π.Π.Σ..

Σημειώνουμε ότι εκδόθηκε ανακοίνωση για παράταση της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων υποψήφιων εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, κλάδου ΠΕ03 ΜΟΝΟ για πρόσληψη ως αναπληρωτών πλήρους ωραρίου, σχολικού έτους 2015-2016, με καταληκτική ημερομηνία Πέμπτη 17-09-2015 στις 13.00.

Η παράταση ισχύει μόνο για ηλεκτρονικές αιτήσεις με αποστολή στο email του σχολείου: mail@lyk-peir-zanneio.att.sch.gr

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του σχολείου.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.