Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Άμεσα στην κυκλοφορία η οδός Αχαρνών στην Κάτω Κηφισιά

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ολοκληρώθηκαν τα έργα.

Στα μέσα Οκτωβρίου θα ολοκληρωθεί η αντιπλημμυρική θωράκιση της Κάτω Κηφισιάς με την αποπεράτωση των εργασιών απορροής των όμβριων και την αποκατάσταση των οδοστρωμάτων βασικών δρόμων της περιοχής. Την διαβεβαίωση αυτή, έλαβε ο αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Γιώργος Καραμέρος, από τους επιβλέποντες μηχανικούς της Περιφέρειας Αττικής και τους εκπροσώπους της Αναδόχου εταιρείας κατασκευής του έργου κατά την αυτοψία που πραγματοποίησε.

Συγκεκριμένα οι μηχανικοί διαβεβαίωσαν τον αντιπεριφερειάρχη ότι έως την 21 Σεπτεμβρίου θα έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες οδοστρωσίας και ασφαλτόστρωσης επί της οδού Αχαρνών, (από την οδό Σεμέλης έως την οδό Μ. Μπότσαρη), η οποία θα δοθεί άμεσα σε κυκλοφορία, αποκαθιστώντας την εύρυθμη κυκλοφορία των οχημάτων στην ευρύτερη περιοχή.

Επιπροσθέτως το σύνολο του έργου θα έχει ολοκληρωθεί έως τις 20 Οκτωβρίου 2015, συμβάλλοντας σημαντικά στην αντιπλημμυρική θωράκιση της περιοχής της Κάτω Κηφισιάς.

Το μεγάλο αυτό σε έκταση έργο, ποσού σύμβασης 15.500.000 ευρώ, το οποίο κατασκευάζεται με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ/ΕΠΠΕΡΑΑ ολοκληρώνεται μετά από δυόμιση χρόνια δίνοντας λύση σε χρόνια προβλήματα, αλλά έχοντας παράλληλα προκαλέσει και ταλαιπωρία σε κατοίκους και διερχόμενους της περιοχής.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.