Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

Η εξομολόγηση από την Καλομοίρα για την σπάνια ασθένεια του παιδιού της

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Διαβάστε το συγκινητικό κείμενο που ανέβασε σε blog.

Τον δικό της Γολγοθά ανεβαίνει η Καλομοίρα Σαράντη, αφού ο γιος τους Δημήτρης αντιμετωπίζει μία εξαιρετικά σπάνια ασθένεια, η οποία οδήγησε στη μακρόχρονη νοσηλεία του, μετά από εσπευσμένη εισαγωγή στο νοσοκομείο.

Στο κείμενο της στο Blog της K , η Καλομοίρα ανάμεσα σε άλλα γράφει:

«Ο μικρός μας Δημήτρης έμεινε στο νοσοκομείο για περίπου δυο εβδομάδες και τελικά ήρθε στο σπίτι πριν από δυο εβδομάδες. Είμαστε τόσο χαρούμενοι και ανακουφισμένοι και πιστεύουμε ότι είναι πολύ καλύτερα. Μετά από την εσπευσμένη εισαγωγή του στο νοσοκομείο με αναπνευστικό πρόβλημα και τα βλέφαρα του να έχουν πέσει, οι γιατροί κατέληξαν ότι πάσχει από την ασθένεια Myasthenia Gravis. Είναι μία σπάνια νευρολογική ασθένεια, που εμφανίζεται εξαιρετικά σπάνια στην ηλικία των δυο χρόνων, αλλά εμείς νιώθουμε τόσο ευγνώμονες που τα πηγαίνει πολύ καλύτερα και αισθανόμαστε έτοιμοι για αυτό το νέο ταξίδι στις ζωές μας.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους γιατρούς του Fairfax Children's Hospital στη Βιρτζίνια και φυσικά το National Children's Hospital στην Ουάσινγκτον για την άριστη φροντίδα που έδωσαν στον γιο μου. Είναι όλοι τους ήρωες σε αυτά τα νοσοκομεία και αξίζουν τον υπέρτατο σεβασμό μας.

Ο Γιώργος κι εγώ ευχαριστούμε τις οικογένειές μας για την αγάπη και τη στήριξη που μας έδωσαν κατά τη διάρκεια αυτής της μάχης. Αυτές τις στιγμές χρειάζεσαι μία γλυκιά λέξη και εκείνοι πραγματικά μας έδωσαν ελπίδα και δύναμη όταν την χρειαζόμασταν περισσότερο από ποτέ.

Ο Γιώργος κι εγώ συγκινηθήκαμε με τους γονείς αυτών των παιδιών που συναντήσαμε στο νοσοκομείο, γονείς παιδιών με ακόμα σοβαρότερα και δυσκολότερα προβλήματα. Η δύναμή τους, το κουράγιο τους και η αγάπη τους άφησαν πάνω μας σημάδι. Πάντα προσευχόμουν για αυτά τα παιδιά να καλυτερεύσουν και τα επισκεπτόμουν στο νοσοκομείο, αλλά αυτή τη φορά ήταν διαφορετικά.

Ο γιος μου ήταν στην άλλη πλευρά, εκείνη του πόνου.[...]

Εύχομαι σε όλους και στις οικογένειές σας να έχετε μία ζωή γεμάτη ΥΓΕΙΑ, ΓΑΛΗΝΗ, ΑΓΑΠΗ και ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. Ας προσευχηθούμε γι όλους τους ανθρώπους, μικρούς και μεγάλους για να έχουν την υγεία τους και να είναι δυνατοί. Με τις προσευχές και την αγάπη μπορεί να γίνουμε ικανοί να αλλάξουμε τον κόσμο.... [...]».


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.