Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

Στη φυλακή 27χρονος που περηφανευόταν για τον βιασμό 13χρονης!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Κρίθηκε ένοχος για τέσσερις βιασμούς και καταδικάστηκε σε 16 χρόνια φυλάκιση.

Στη φυλακή οδηγήθηκε ο 27χρονος Gregg Smith από το Μάντσεστερ μετά την καταδίκη του για τον βιασμό κοριτσιών 14 ετών μέσα στο γκαράζ του, στη βρετανική πόλη.

a9ua8p5i

Ο 27χρονος ξεγελούσε τα θύματά του με τσιγάρα και αλκοόλ πριν τα υποβάλλει σε τρομακτικά βασανιστήρια.

Σε ένα από τα θύματά του περηφανευόταν πως «έχει βιάσει 13χρονη στο παρελθόν» και όταν τον ικέτευε να σταματήσει της είπε «θα σταματήσω όταν θα έχω τελειώσει».

Ο Smith καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 16 ετών καθώς βρέθηκε ένοχος για τέσσερις βιασμούς και ισάριθμες σεξουαλικές επιθέσεις.

Στις 17 Φεβρουαρίου πέρσι ο Smith πήρε τις δύο 14χρονες με το αυτοκίνητό του. Τις έκανε βόλτα αρκετή ώρα και όταν η μία από τις δύο του είπε πως είναι 15 χρονών της απάντησε πως «η ηλικία είναι μόνο ένας αριθμός».

Στη συνέχεια τις οδήγησε σε ερημική τοποθεσία όπου είπε σε ένα από τα κορίτσια να βγει από το αυτοκίνητο για να καπνίσει. Τότε τη βίασε.

Όταν επέστρεψε με τα δύο κορίτσια στην πόλη, οδήγησε το ίδιο κορίτσι στο γκαράζ του και το ξαναβίασε.

Το δεύτερο κορίτσι προσπάθησε να τον σταματήσει κι έτσι οι δύο 14χρονες κατάφεραν να ξεφύγουν.

Σε δεύτερο περιστατικό τις πρωινές ώρες της 18ης Ιουλίου ο Smith άρχισε να συνομιλεί online με μία 16χρονη και τη ρώτησε αν ήθελε να τον συναντήσει για να καπνίσουν μαζί χασίς.

Εκείνη νόμισε πως ο 27χρονος ανήκε σε μια μεγάλη ομάδα φίλων που είχε συναντήσει νωρίτερα και δέχθηκε να τον συναντήσει.

Την πήγε στο συνεργείο του και στη συνέχεια την έβαλε σε ένα βαν που ήταν εκεί παρκαρισμένο και τη βίασε. Δεν σταμάτησε την επίθεση παρά τις παρακλήσεις της κοπέλας και μάλιστα κάποια στιγμή που του είπε να σταματήσει της είπε: «Θα σταματήσω όταν θα έχω τελειώσει». Της είπε επίσης πως έχει βιάσει 13χρονες στο παρελθόν και τη ρώτησε αν ήθελε να το δει σε βίντεο!

Λίγες ώρες αργότερα η 16χρονη το έσκασε και ειδοποίησε την αστυνομία. Όταν συνελήφθη υποστήριξε πως είχε κάνει συναινετικό σεξ με ένα κορίτσι τον Φεβρουάριο και πως πίστευε πως ήταν 16 ετών.

«Είναι ένα επικίνδυνο άτομο που υπέβαλε δύο κορίτσια σε αποτρόπαιες σεξουαλικές επιθέσεις. Είναι σαφές πως γνώριζε την ηλικία των θυμάτων του και πόσο ευάλωτα ήταν, και με τη γνώση αυτή διέπραξε τα εγκλήματά του. Δεν δίστασε μάλιστα να καυχηθεί για παρόμοια αδικήματα που είχε διαπράξει. Αν αφορά και κάποιο άλλο κορίτσι αυτή η έρευνα, αν έχει υπάρξει κι άλλο θύμα βιασμού ή σεξουαλικής επίθεσης, καλώ οποιονδήποτε να έρθει να μας μιλήσει», τόνισε εκπρόσωπος της αστυνομίας.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.