Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

«Εξωγήινο» πτώμα βρέθηκε σε πόλη της Ρωσίας

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τον γύρο του Ίντερνετ κάνει βίντεο και φωτογραφίες με ένα μικρό πλάσμα που βρέθηκε κοντά σε ρωσική πόλη, στις όχθες ποταμού κοντά σε πυρηνικό σταθμό. Τα χαρακτηριστικά του είναι ιδιαίτερα παράξενα, με αποτέλεσμα πολλοί να μιλούν για «πτώμα εξωγήινου».

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της Daily Express, που επικαλείται τοπικά ΜΜΕ, το πτώμα με το μυστηριώδες κρανίο βρέθηκε από δύο κατοίκους στον ποταμό Κοβάσι την Κυριακή, στην πόλη Σοσνόβι Μπορ, η οποία είχε χτιστεί το 1958 κοντά στον πυρηνικό σταθμό του Λένινγκραντ.

Όπως αναφέρθηκε, οι ντόπιοι, που το εντόπισαν κατά τύχη, αρχικά νόμιζαν ότι επρόκειτο για μεταλλαγμένο κοτόπουλο. Ωστόσο, μέχρι τώρα δεν έχει διαπιστωθεί για τι ακριβώς πρόκειται, με τους ειδικούς που το εξέτασαν -του ινστιτούτου Βιοφυσικής του Κρασνογιάρσκ- να αναφέρουν ότι ήταν αδύνατον να προβούν σε γρήγορη ταυτοποίηση.

Αναμένεται το κουφάρι να αποσταλεί στη Μόσχα για περαιτέρω δοκιμές. Ωστόσο, οι απανταχού συνωμοσιολόγοι οργιάζουν, κάνοντας λόγο για ένα πλάσμα εξωγήινης προέλευσης.




Πηγή: http://www.huffingtonpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.