Κυριακή, 6 Σεπτεμβρίου 2015

Στο ΣτΕ οι κατ΄ εξαίρεση προσλήψεις κατά την προεκλογική περίοδο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Αιτήματα από τα υπουργεία Οικονομικών, Παιδείας και το ΙΚΑ.
Τα κενά στα σχολεία τρέχει για να προλάβει το υπουργείο Παιδείας λίγο πριν χτυπήσει το πρώτο κουδούνι της χρονιάς. Για το λόγο αυτό κατέθεσε και νέα αιτήματα στην αρμόδια επιτροπή του Συμβουλίου της Επικρατείας για κατ εξαίρεση προσλήψεις οι οποίες έχουν παγώσει λόγω των εκλογών.

Συγκεκριμένα, το υπουργείο Παιδείας ζητεί την κατ΄ εξαίρεση πρόσληψη εκπαιδευτικών για τα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας (ΣΔΕ), τα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης και για τα Δημόσια ΙΕΚ.

Επιπλέον, ζητεί την πλήρωση 6 θέσεων διευθυντών ΔΙΕΚ και διευθυντών ΣΔΕ, όπως και αποσπάσεις εκπαιδευτικών καθώς και προσλήψεις προσωπικού καθαριότητας για τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Την ίδια ώρα και άλλα υπουργεία, φορείς του Δημοσίου αλλά και του ευρύτερου Δημόσιου τομέα ζητούν το πράσινο φως του ΣτΕ για κατ εξαίρεση προσλήψεις. Ειδικότερα:

-Το υπουργείο Οικονομικών ζητεί να επιτραπεί η δημοσίευση του πίνακα κατάταξης του σε εξέλιξη διαγωνισμού για την πρόσληψη έκτακτου ωρομίσθιο εκπαιδευτικού προσωπικού των μονάδων ναυτικής εκπαίδευσης του υπουργείου Ναυτιλίας.

-Το ΙΚΑ ζητεί να του επιτραπεί η μετακίνηση της αναπληρώτριας προϊσταμένης του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ.

-Ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός Αγίας Παρασκευής ζητεί προσλήψεις με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου και με συμβάσεις μίσθωσης έργου για την λειτουργία του ωδείου (35 άτομα), για τα δημοτικά εργαστήρια τέχνης (16 άτομα) και για τα δημοτικά αθλητικά προγράμματα (15 άτομα).

-Η επιχείρηση κοινωνικής προστασίας και αλληλεγγύης του Δήμου Βόλου ζητεί την πρόσληψη 34 εκπαιδευτικών για το Δημόσιο Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης Βόλου.

-Η Δημοτική Ανώνυμη Εταιρεία Αγίου Νικολάου του Τουριστικού Λιμένα Αγίου Νικολάου (μαρίνα) ζητεί την πρόσληψη δύο υπαλλήλων ελλιμενισμού για την εύρυθμη λειτουργία του λιμένα.

-Η Γενική Διεύθυνση Περιφερειακής Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνοτροφίας Αρκαδίας ζητεί την πρόσληψη 7 ατόμων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για το πρόγραμμα δακοκτονίας.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.