Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015

Νεαροί ξυλοκόπησαν άγρια 15χρονο στην Κρήτη

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τον περιστατικό καταγγέλθηκε στην αστυνομία και υποβλήθηκε μήνυση.

Τους πέντε νεαρούς που ξυλοκόπησαν άγρια έναν 15χρονο σε χωριό της Κρήτης αναζητά η ΕΛ.ΑΣ. Το περιστατικό καταγγέλθηκε στην αστυνομία ενώ υποβλήθηκε μήνυση σε βάρος των δραστών σε αστυνομικό τμήμα με τους νεαρούς να αναζητούνται.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, το περιστατικό συνέβη την Παρασκευή σε χωριό της ενδοχώρας. Ο 15χρονος, πριν από δυο βδομάδες περίπου, είχε ένα επεισόδιο με συνομήλικούς του πάνω στο παιχνίδι με τη μπάλα. Το απόγευμα της Παρασκευής, κι ενώ τίποτα δεν έδειχνε πως υπήρχε συνέχεια, ο πιτσιρικάς λίγο μετά το μάθημα κρητικών χορών που παρακολουθούσε, συνάντησε την παρέα των τεσσάρων νεαρών με τους οποίους είχε διαπληκτιστεί πριν από 15 μέρες.

Εκείνοι του ζήτησαν να πάνε ως το σπίτι τους κι εκείνος ανυποψίαστα τους ακολούθησε. Σε μια γωνιά του δρόμου εμφανίστηκε ένας 20χρονος, που είχε ειδοποιηθεί από τους νεαρούς και οι τελευταίοι, αφού τον κύκλωσαν τον έπιασαν από τα χέρια και τα πόδια τον ακινητοποίησαν. Με χτυπήματα στο κεφάλι και σε όλο του το σώμα ο 20χρονος έδειρε ανελέητα τον 15χρονο που αιμόφυρτος πήγε στο σπίτι του και εξιστόρησε στους γονείς του τα όσα έζησε.

Ο πατέρας του παιδιού πήγε στο εφημερεύον νοσοκομείο και αφού έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις ζήτησε και είδε το παιδί του ιατροδικαστής για να διακριβωθεί πόσο σοβαρά και σε ποια σημεία είχε χτυπηθεί ο 15χρονος.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.