Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

Φετιχιστής κρύβεται στη βιβλιοθήκη και μυρίζει τα πόδια φοιτητριών!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Συναγερμός σε πανεπιστήμιο της Φλόριντα για τον άγνωστο «εισβολέα».

Σε συναγερμό έχει τεθεί πανεπιστήμιο στη Φλόριντα των ΗΠΑ, λόγω ενός φετιχιστή ποδιών που κρύβεται κάτω από τα έδρανα στη βιβλιοθήκη του και μυρίζει τα πόδια των φοιτητριών!

fiu

Σύμφωνα με το αστυνομικό τμήμα του Florida International University ο άνδρας συνελήφθη επ’ αυτοφώρω με αδιάψευστους μάρτυρες τις φωτογραφίες του. Είχε εντοπιστεί από τις 29 Αυγούστου και η παράξενη συμπεριφορά του είχε τραβήξει την προσοχή.

Οι φοιτητές σοκαρίστηκαν όταν πληροφορήθηκαν πως ένας άνδρας κρυβόταν κάτω από τα έδρανα και μύριζε τα πόδια των ανυποψίαστων φοιτητριών. Πολλές φοιτήτριες είπαν πως θα προσέχουν και θα ελέγχουν το τραπέζι τους πριν καθίσουν να μελετήσουν στη βιβλιοθήκη.

Ο άνδρας πιστεύεται πως είναι 40-50 χρονών και εθεάθη να οδηγεί σκούτερ.

Κάποιοι φοιτητές δεν πήραν την υπόθεση πολύ στα σοβαρά και γέλασαν με την προειδοποίηση αλλά η αστυνομία του FIU δεν τη θεωρεί αστεία και εξέδωσε ανακοίνωση τονίζοντας πως «λαμβάνουμε αυτές τις αναφορές πολύ σοβαρά και ερευνούμε το θέμα. Το προσωπικό της βιβλιοθήκης έχει ενημερωθεί. Όποιος δει αυτόν τον άνδρα καλείται να επικοινωνήσει με την αστυνομία».


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.