Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

Μώραλης: Το αίμα σώζει ζωές

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Πραγματοποιήθηκε χθες στον Πειραιά η 13η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών.

Σε μια προσπάθεια να μεταφερθεί το μήνυμα της Εθελοντικής Αιμοδοσίας πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στον Πειραιά η 13η Λαμπαδηδρομία που διοργανώνει κάθε χρόνο σε πολλές πόλεις της Ελλάδας η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών.

Τη Λαμπαδηδρομία στον Πειραιά έχει «υιοθετήσει» ο Σύλλογος Εκτελωνιστών Πειραιώς - Αθηνών και οι Ακαδημίες του Ολυμπιακού υπό την αιγίδα του δήμου Πειραιά. Οι δρομείς ξεκίνησαν από την πλατεία Αλεξάνδρας και κατέληξαν στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, όπου ο κ. Μώραλης παρέλαβε τη φλόγα από τον Πρόεδρο του Συλλόγου Εκτελωνιστών Πειραιώς Αθηνών κ. Ανδρέα Βροντάκη και άναψε το βωμό.

«Όλοι γνωρίζουμε πόσο σημαντική είναι η αιμοδοσία, ότι το αίμα σώζει ζωές και ότι στη χώρα μας έχουμε έλλειψη αίματος. Οποιαδήποτε δράση γίνεται στην κατεύθυνση της ευαισθητοποίησης για να μαζευτεί αίμα και να σώσουμε ανθρώπους είναι προς τη σωστή κατεύθυνση» τόνισε σε σύντομη ομιλία του ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης.

Η εκδήλωση έκλεισε με παραδοσιακούς χορούς από τον Ελληνικό Παραδοσιακό Χορευτικό Όμιλο και την Αδελφότητα Κρητών Πειραιά «Η ΟΜΟΝΟΙΑ». Η φετινή Λαμπαδηδρομία ξεκίνησε την 1η Αυγούστου από την Κοζάνη και διασχίζοντας τη χώρα θα καταλήξει στις 25 Σεπτεμβρίου στις Θερμοπύλες.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.