Παρασκευή, 7 Αυγούστου 2015

Οι επιτυχόντες φιλόλογοι, αγγλικής, γαλλικής, εικαστικών στα κοινωφελή προγράμματα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Εκατοντάδες αιτήσεις για θέσεις που μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού.

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα για τις 2.417 θέσεις κοινωφελούς εργασίας. Στις θέσεις που προσφέρονταν υπήρχαν κάποιες οι οποίες αφορούσαν και ειδικότητες εκπαιδευτικών. Για μια ακόμη φορά ο αριθμός των αιτήσεων ήταν μεγάλος γεγονός που αποδεικνύει την ανεργία που πλήττει τους εκπαιδευτικούς.

Χαρακτηριστικά αναφέρουμε ότι για τις 2 θέσεις φιλολόγων κατατέθηκαν συνολικά 473 αιτήσεις ενώ και για τις δυο ξενόγλωσσες ειδικότητες της Αγγλικής και της Γαλλικής Φιλολογίας είχαμε 103 και 105 αιτήσεις για 5 και 3 θέσεις αντίστοιχα. Στην ειδικότητα ΠΕ Ανθρωπιστικών Σπουδών που οι θέσεις μπορούσαν να διεκδικηθούν από πολλές ειδικότητες, όπως είναι οι νηπιαγωγοί, φιλόλογοι ελληνικών και ξένων φιλολογιών, οι αιτήσεις έφθασαν τις 700 ενώ οι προσφερόμενες θέσεις ήταν 2.

Γίνεται αντιληπτό ότι για να καταφέρει κάποιος να είναι επιτυχών θα πρέπει να έχει 100 και περισσότερα μόρια με εξαίρεση την ειδικότητα της Αγγλικής όπου οι τελευταίοι επιτυχόντες είχαν 96 μόρια.

Ενστάσεις κατά των αποτελεσμάτων τα οποία εμπεριέχονται στους Προσωρινούς Πίνακες μπορούν να υποβληθούν εντός 3 εργάσιμων ημερών από την επομένη της ανάρτησης των Προσωρινών Πινάκων, δηλαδή από τις 8:00 το πρωί της Παρασκευής 7 Αυγούστου μέχρι και τις 12:00 το μεσημέρι της Τρίτης 11 Αυγούστου 2015.

Η υποβολή ενστάσεων γίνεται αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο και μόνο από πιστοποιημένους χρήστες των ηλεκτρονικών υπηρεσιών του Οργανισμού µε τη χρήση κωδικών πρόσβασης (Ονομασία Χρήστη και Συνθηματικό). Στο πλαίσιο της ενίσχυσης των αυτοματοποιημένων διαδικασιών και με στόχο τη βελτίωση των υπηρεσιών προς τους ενδιαφερόμενους και τη μείωση της γραφειοκρατίας, οι ενιστάμενοι έχουν την δυνατότητα να υποβάλουν τυχόν απαραίτητα δικαιολογητικά, είτε ηλεκτρονικά ως συνημμένα αρχεία της ένστασης τους, είτε με κατάθεση στα αρμόδια ΚΠΑ2 μέχρι τις 15:00 το μεσημέρι της Τρίτης 11 Αυγούστου, βάσει και των όσων ορίζονται στη Δημόσια Πρόσκληση.


Ειδικότητα Αιτήσεις Επιτυχόντες Ποσοστό
ΠΕ Αγγλικής Φιλολογίας 103 5 4.85%
ΠΕ Ανθρωπιστικών 700 2 0.28%
ΠΕ Γαλλικής 113 3 2.65%
ΠΕ Εικαστικών 26 2 7.7%
ΠΕ Φιλολόγων 473 2 0.42%

Δείτε εδώ τη λίστα των επιτυχόντωνΠηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.