Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

Αεροπορικές αναστέλλουν την κράτηση εισιτηρίων από έλληνες πράκτορες

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ταξιδιωτικά πρακτορεία εκτός του συστήματος BSP.
Περισσότερες από 30 αεροπορικές εταιρείες του εξωτερικού δεν δέχονται πλέον κρατήσεις εισιτηρίων από την Ελλάδα, φοβούμενες ότι δεν θα πληρωθούν για εκείνα που εκδίδονται στη χώρα μας λόγω της οικονομικής κατάστασης που επικρατεί.

Οι εταιρείες αφαίρεσαν την πλακέτα τους από το σύστημα BSP Ελλάδας παρά το γεγονός υπάρχουν εγγυητικές επιστολές των ελληνικών τουριστικών γραφείων, φοβούμενες ότι το ελληνικό τραπεζικό σύστημα θα καταρρεύσει και πως οι εγγυητικές δεν θα έχουν καμία αξία.

Πάντως, για ορισμένα μεγάλα τουριστικά πρακτορεία που έχουν συνεργασίες στο εξωτερικό, υπάρχει η δυνατότητα κρατήσεων εισιτηρίων, αλλά μόνο από το εξωτερικό.

Μεταξύ των εταιρειών που έχουν λάβει τη σχετική απόφαση συμπεριλαμβάνονται οι Emirates, Virgin, Qatar, Quantas, Air Baltic, Pegasus, China Airlines, China Eastern, China Southern, Philippines και Cathay.

Με ανακοίνωσή της η Emirates επιβεβαίωσε την απόφασή της να παύσει προσωρινώς την πώληση εισιτηρίων της εταιρείας μέσω ταξιδιωτικών πρακτορείων και tour operators που έχουν τη βάση τους στην Ελλάδα. «Ωστόσο, η εταιρεία διατηρεί τις ήδη ισχύουσες επιλογές έκδοσης και κράτησης εισιτηρίων μέσω του Γραφείου Κράτησης και Έκδοσης εισιτηρίων της Emirates στην Αθήνα, μέσω του Τηλεφωνικού Κέντρου Εξυπηρέτησης Πελατών και ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας www.emirates.gr».


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.