Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

Παράταση στις αποσπάσεις των εκπαιδευτικών

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Αφορά τους υπεύθυνους Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και άλλων θέσεων.

Ο αναπληρωτής υπουργός Παιδείας Τάσος Κουράκης με έγγραφό του γνωστοποιεί την απόφαση για την παράταση της θητείας των εκπαιδευτικών οι οποίοι υπηρετούν κατόπιν επιλογής και απόσπασης στις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης όλης της χώρας ως Υπεύθυνοι Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, Αγωγής Υγείας, Πολιτιστικών Θεμάτων, Σχολικών Δραστηριοτήτων, Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Σ.Ε.Π.) στα ΚΕ.Σ.ΥΠ., Συμβουλευτικών Σταθμών Νέων (Σ.Σ.Ν.), Εργαστηριακών Κέντρων Φυσικών Επιστημών (Ε.Κ.Φ.Ε.) και Κέντρων Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών (ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕ.Τ.). Η θητεία τους λήγει στις 31-08-2015, μέχρι την πλήρωση των σχετικών θέσεων όπως θα προβλέπονται αυτές από νεότερες Υπουργικές Αποφάσεις.

Επίσης αποφασίστηκε η παράταση της θητείας των Εκπαιδευτικών, οι οποίοι υπηρετούν στα ΚΠΕ όλης της χώρας και των οποίων η θητεία λήγει την 31-8-2015, μέχρι την πλήρωση των σχετικών θέσεων όπως θα προβλέπονται αυτές από νεότερες Υπουργικές Αποφάσεις.

Παράταση αποφασίστηκε και για τις θητείες όλων των Διαχειριστικών Επιτροπών των ΚΠΕ, μέχρι την πλήρωση των σχετικών θέσεων των Εκπαιδευτικών στα Κέντρα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.