Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

ΕΣΑμεΑ: Βράβευση Ι. Βαρδακαστάνη στην Κέρκυρα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Δελτίο Τύπου 07.07.2015

Αρ. Πρωτ.: 1859

Σε μια πολύ ιδιαίτερη και συγκινητική εκδήλωση, βραβεύτηκε το Σάββατο 4 Ιουλίου ο πρόεδρος της ΕΣΑμεΑ Ιωάννης Βαρδακαστάνης, στην καθιερωμένη ετήσια γιορτή του Κέντρου Ειδικής Αγωγής Κέρκυρα «Η ΜΕΛΙΣΣΑ».

Τον κ. Βαρδακαστάνη βράβευσε ο Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία Κέρκυρας, ανακηρύσσοντάς τον ως Επίτιμο Πρόεδρο του Συλλόγου, προσφέροντας του μία τιμητική πλακέτα, αποκαλύπτοντας την προσωπογραφία του και δίνοντας το όνομα «ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΡΔΑΚΑΣΤΑΝΗΣ» στην αίθουσα εκδηλώσεων του Συλλόγου, για το έργο του για τα άτομα με αναπηρία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Το έργο του παρουσίασε στους παριστάμενους ο πρόεδρος του Συλλόγου Σπύρος Ζουμπουλίδης.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε το εκπαιδευτικό έργο και τα έργα καλλιτεχνικών και ζαχαροπλαστικής των παιδιών της «ΜΕΛΙΣΣΑΣ», υπήρχε χορωδία και η βραδιά έκλεισε με νόστιμα εδέσματα που έφτιαξαν οι νέοι της ΜΕΛΙΣΣΑΣ με τους γονείς τους συνοδεία μουσικής από φοιτητές του Τμήματος Μουσικών Σπουδών.

Μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν η βουλευτής Φωτεινή Βάκη, οι Αντιπεριφερειάρχες Αλέκος Μιχαλάς και Σάκης Τσούκας, ο αντιδήμαρχος Ανδρέας Σκούπουρας, ο πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Παιδείας του Δήμου Κέρκυρας Σωτήρης Καζιάνης, πολλοί εκπρόσωποι Φορέων και Κοινωνικών Συλλόγων κ.α.

Το δελτίο Τύπου του Συλλόγου επισυνάπτεται.

Εδώ θα βρείτε το φωτογραφικό άλμπουμ.
Το δελτίο Τύπου σε μορφή MS Word 2013 (136.09 KB)
Το δελτίο Τύπου του Συλλόγου σε μορφή MS Word 2013 (246.85 KB)


Πηγή: http://www.esamea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.