Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

Πυροσβέστης βρήκε τραγικό θάνατο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Φέρει εκτεταμένα εγκαύματα στο σώμα του.
Υπόνοιες αυτοκτονίας ανέφερε πως υπάρχουν ο διοικητής της πυροσβεστικής υπηρεσίας Ρεθύμνου αναφορικά με τον τραγικό θάνατο πυροσβέστη. Ο 52χρονος άντρας εντοπίστηκε νεκρός από τους οικείους του σε αγροτική τοποθεσία στο Μελιδόνι Μυλοποτάμου, στην ευρύτερη περιοχή της οικίας όπου διέμενε. Κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας βρίσκεται αυτή την ώρα στον τόπο του συμβάντος ώστε να συλλεχθούν στοιχεία για τις ακριβείς συνθήκες θανάτου του 52χρονου ο οποίος φέρει εκτεταμένα εγκαύματα στο σώμα του.

Σύμφωνα με διευκρινήσεις του διοικητή της πυροσβεστικής υπηρεσίας Ρεθύμνου στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, πρόκειται για πυροσβέστη πενταετούς υποχρέωσης θητείας, που υπηρετούσε χωρίς να έχει παρουσιάσει προβλήματα. Στην υπηρεσία του 52χρονου, επικρατεί βαρύ κλίμα για το θάνατό του, με τους συναδέλφους του να τον χαρακτηρίζουν άνθρωπο συνεπή και συνεργάσιμο με όλους.

Ο διοικητής της πυροσβεστικής, επιφυλάχθηκε για τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής έκθεσης και της υπηρεσιακής προανάκρισης, παρότι - όπως ανέφερε - υπάρχουν υπόνοιες αυτοκτονίας.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.