Σάββατο 11 Ιουλίου 2015

Συνελήφθησαν Ρομά για αρπαγή ανήλικης

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Την εξωθούσαν στην πορνεία.
Δυο Ρομά, μια 35χρονη και ένας 18χρονος συνελήφθησαν στο Χαϊδάρι, για αρπαγή ανηλίκου, μαστροπεία, απλή σωματική βλάβη και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών. Παράλληλα, αναζητείται και ένας 25χρονος συνεργός τους.

Ειδικότερα, στις 17 Ιουνίου 2015, η 17χρονη ανήλικη, υπήκοος Αλβανίας, εγκατέλειψε την οικία της και έκτοτε αναζητείτο. Στις 7 Ιουλίου 2015, συγγενικό πρόσωπο της ανήλικης, την εντόπισε στην περιοχή της Ομόνοιας, με μώλωπες στο πρόσωπο και στο σώμα και ενημέρωσε την μητέρα της, η οποία την παρέλαβε και στη συνέχεια έκανε καταγγελία στην Αστυνομία.

Από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε, προέκυψε ότι οι συλληφθέντες, από την ημέρα που εξαφανίστηκε η 17χρονη, της παρείχαν στέγη και τροφή γνωρίζοντας ότι είναι ανήλικη και έχει εγκαταλείψει την κατοικία της χωρίς τη συγκατάθεση της μητέρας της. Επιπλέον, η 35χρονη την εξέδιδε, σε διάφορα ξενοδοχεία του κέντρου της Αθήνας.

Επίσης, η συλληφθείσα μαζί με τον 25χρονο σύντροφό της που αναζητείται και την 17χρονη, προέβαιναν συστηματικά στη χρήση ναρκωτικών ουσιών, ενώ ορισμένες φορές της ασκούσαν και βία.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε για κύρια ανάκριση σε τακτικό ανακριτή.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.