Σάββατο 11 Ιουλίου 2015

Δωρεάν αξιολογήσεις σε παιδιά με Διαταραχή Αυτιστικού Φάσματος

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Στο Εργαστήρι Ανάπτυξης Aτόμου & Οικογένειας πραγματοποιούνται ΔΩΡΕΑΝ αξιολογήσεις κινητικών, αισθητηριακών, γραφοκινητικών, γνωστικών/μαθησιακών, επικοινωνιακών και κοινωνικών δεξιοτήτων σε παιδιά με διαταραχή αυτιστικού φάσματος (ΔΑΦ) όλο το μήνα Ιούλιο.

Αν είστε γονιός παιδιού ηλικίας 3-12 ετών με ΔΑΦ και σας προβληματίζουν ο τρόπος συμμετοχής, εμπλοκής και εκτέλεσης στις καθημερινές δραστηριότητες (αυτοϋπηρέτησης, προσχολικές και σχολικές δραστηριότητες και δραστηριότητες παιχνιδιού) του παιδιού σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να κλείσετε ραντεβού.

Η ψυχολόγος Ευγενία Δουβαρά σε συνεργασία με την εργοθεραπεύτρια Μάρα Κουστιμπή αναλαμβάνουν την αξιολόγηση της λειτουργικότητας στα καθημερινά έργα και των επικοινωνιακών και κοινωνικών δεξιοτήτων των παιδιών και ακολούθως την ενημέρωσή σας.

Οι δωρεάν αξιολογήσεις θα πραγματοποιούνται καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα Ιουλίου.

Για περισσότερες πληροφορίες και για ραντεβού, καλέστε μας στο 2167005739.

Μετά το τέλος της αξιολόγησης και της ενημέρωσης, όποιος γονιός επιθυμεί, μπορεί να συζητήσει το ενδεχόμενο ένταξης του παιδιού του σε ομάδα εκπαίδευσης κοινωνικών δεξιοτήτων ή/και ανάλογο πρόγραμμα αποκατάστασης, όπως επίσης και την υποστήριξή του ίδιου σε επίπεδο συμβουλευτικής, από το Σεπτέμβριο του 2015.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.