Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

Με εισιτήριο από σήμερα οι μετακινήσεις

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Σταματάει το μέτρο της δωρεάν μεταφοράς.

Κανονικά θα πληρώνουν από σήμερα το εισιτήριο στις μετακινήσεις τους όσοι πολίτες κάνουν χρήση των Μέσων Μεταφοράς καθώς παύει να ισχύει, όπως ανακοίνωσε χθες ο αναπληρωτής Υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, κ. Χρήστος Σπίρτζης, το μέτρο της δωρεάν μετακίνησης.

Το μέτρο ξεκίνησε μαζί με την τραπεζική αργία με στόχο τη διευκόλυνση των πολιτών. «Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή λόγος να συνεχιστεί το μέτρο, προς το καλό βαίνουν τα πράγματα. Τελείωσε ο αιφνιδιασμός του κόσμου και της χώρας σε σχέση με το τραπεζικό σύστημα» είπε χθες ο κ. Σπίρτζης.

Και πρόσθεσε: «Επειδή έχει γίνει μεγάλη κουβέντα σε σχέση με το κόστος δεν έγινε αντίστοιχη κουβέντα πριν λίγους μήνες όταν προεκλογικά σχεδόν μειώθηκε οριζόντια το εισιτήριο για όλους και αυτό δημιούργησε ένα έλλειμμα εσόδων της τάξης των 50 εκατομμυρίων. Εδώ είχαμε κάποιες έκτακτες ανάγκες για δύο εβδομάδες που όφειλε η πολιτεία να συνδράμει τους πολίτες. Μακάρι να είχαμε και αλλού δημόσιες αστικές συγκοινωνίες προκειμένου να εξυπηρετήσουμε τον κόσμο και εννοώ τη Θεσσαλονίκη. Δεν είχαμε και δεν μπορέσαμε να έχουμε αυτή την παροχή. Επομένως το έλλειμμα που έχει δημιουργηθεί στις αστικές συγκοινωνίες είναι ήδη πολύ μεγάλο από τις πολιτικές που εφάρμοσε η προηγούμενη κυβέρνηση και πρέπει να αντιμετωπιστεί . Δεν είναι το πρόβλημα οι δύο εβδομάδες που παρείχαμε αυτή την εξυπηρέτηση σε περίοδο έκτακτης ανάγκης» είπε σχετικά με το κόστος εφαρμογής του μέτρου.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.