Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

Νύχτες Κλασικής Μουσικής στη Γεννάδειο Βιβλιοθήκη

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ένα νέο φεστιβάλ γεννιέται στην πόλη.
Όταν όλα ησυχάζουν, κάτι διαφορετικό συμβαίνει στην πόλη... Από τις 21 έως τις 25 Αυγούστου, το Ίδρυμα Schwarz σε συνεργασία με τη Γεννάδειο Βιβλιοθήκη διοργανώνουν τις Νύχτες Κλασικής Μουσικής φιλοξενώντας σημαντικούς μουσικούς του σπουδαίου Curtis Institute of Music οι οποίοι θα παρουσιάσουν αριστουργήματα της παγκόσμιας μουσικής ιστορίας.

Μέσα από την ιδιαίτερη αυτή συνεργασία θεσμών υψηλού επιπέδου, ένα νέο φεστιβάλ γεννιέται. Η διαπολιτιστική κουλτούρα την οποία πρεσβεύει το Ίδρυμα Schwarz συναντά την παράδοση και την ιστορία της Γενναδείου Βιβλιοθήκης και με το κύρος που φέρει η υπογραφή του Curtis Institute, όλοι μαζί ζωντανεύουν το πολιτιστικό τοπίο της Αθήνας, ακριβώς στο μεσοδιάστημα μεταξύ καλοκαιριού και φθινοπώρου, μια περίοδο ησυχίας λίγο πριν την έναρξη της νέας σεζόν.

Η υψηλή ποιότητα αποτελεί τον πυρήνα των συναυλιών αυτών που θα φιλοξενηθούν στην αίθουσα Cotsen Hall της Γενναδείου Βιβλιοθήκης, μια αίθουσα με θέα σε έναν υπέροχο κήπο της Αθήνας.

Νύχτες Κλασικής Μουσικής...Ένας θαυμάσιος τρόπος για να αποχαιρετήσουμε το καλοκαίρι και να υποδεχτούμε το φθινόπωρο, ένας μουσικός επίλογος με ρυθμούς γνώριμων, αγαπημένων, διαχρονικών μελωδιών και με εκλεκτούς καλεσμένους από την παγκόσμια μουσική σκηνή.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.