Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Μπήκε στο taxis και έμαθε ότι είναι παντρεμένη με Σενεγαλέζο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Παντρεμένη με έναν Σενεγαλέζο χωρίς να το γνωρίζει διαπίστωσε πως ήταν μια Ελληνίδα. Η καταγγέλλουσα κατά τη διάρκεια της συμπλήρωσης της φορολογικής της δήλωσης στο taxis είδε πως ήταν παντρεμένη με έναν αλλοδαπό τον όποιο όπως υποστήριξε στην αστυνομία δεν γνωρίζει.

Από την έρευνα των αρχών προέκυψε ότι ένας 37χρονος, μαζί με τους συνεργούς του, προσποιούμενοι τους ιερείς με τη χρήση πλαστών σφραγίδων, σχετικών βιβλίων γάμου και εκκλησιαστικών εγγράφων, τελούσαν, έναντι χρηματικής αμοιβής, θρησκευτικούς γάμους, μεταξύ πολιτών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, κυρίως Ελλήνων, και υπηκόων τρίτων χωρών, κυρίως Αφρικανικών, οι οποίοι με αυτόν τον τρόπο εξασφάλιζαν την νόμιμη παραμονή στη χώρα μας.

Μέχρι στιγμής, έχει διαπιστωθεί ότι έχουν τελέσει τουλάχιστον 91 «γάμους», στους περισσότερους εκ των οποίων οι «σύζυγοι» δε γνωρίζονταν μεταξύ τους.

Από την αστυνομία συνελήφθησαν δύο άτομα ο 37χρονος και ένας 51χρονος σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της αντιποίησης θρησκευτικής αρχής, πλαστογραφία, πλαστογραφία πιστοποιητικών, υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης, διευκόλυνση της παράνομης εισόδου ή εξόδου και μεταφοράς υπηκόων τρίτων χωρών από κερδοσκοπία, πορνογραφία ανηλίκων και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Στο κινητό τηλέφωνο του 51χρονου βρεθήκαν και βίντεο με υλικό παιδικής πορνογραφίας.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.