Σάββατο 20 Ιουνίου 2015

Γυναίκα κάνει λίμπο κάτω από αυτοκίνητο!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Σώμα λάστιχο - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο.

Στο ερώτημα πόσο ευέλικτο είναι το σώμα μας οι απαντήσεις ποικίλουν αλλά σίγουρα δεν φτάνουν τα επίπεδα ευελιξίας της 22χρονης Shemika Charles η οποία καταφέρνει να κάνει λίμπο ακόμα και κάτω από αυτοκίνητο!

Με το επίτευγμά της αυτό πέτυχε το δεύτερο παγκόσμιο ρεκόρ της. «Το κενό είναι περίπου 23 εκατοστά αλλά ορισμένα σημεία του αυτοκινήτου είναι πιο χαμηλά από άλλα και χρειάζεται πολλή αυτοσυγκέντρωση και έλεγχος της αναπνοής», εξήγησε η ίδια τονίζοντας πως θέλει να το ξανακάνει!

Μην φανταστείτε πάντως πως η 22χρονη το κατάφερε αυτό εύκολα: προπονείται από τα 14 της, ακολουθώντας τα βήματα της μητέρας της, η οποία ήταν χορεύτρια λίμπο για 16 χρόνια.

«Διαπίστωσα πως είχα ταλέντο», λέει, συνέχισε να εξελίσσεται μεγαλώνοντας με προπόνηση περίπου έξι ωρών την ημέρα τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Το 2010 κατέκτησε το παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες κάνοντας λίμπο σε απόσταση τόση όση είναι το ύψος ενός μπουκαλιού μπύρας!

Πρόσφατα πέτυχε και το δεύτερο ρεκόρ της κάνοντας λίμπο κάτω από ένα αυτοκίνητο.

Οι περισσότεροι άνθρωποι που τη βλέπουν εντυπωσιάζονται αλλά περισσότερο από όλους μένει άφωνος ο χειροπρακτικός της, τον οποίο επισκέπτεται μια φορά την εβδομάδα για να της ευθυγραμμίσει το σώμα.

«Είναι καταπληκτική, σαν τέρας της φύσης», δηλώνει ο Δρ. John Przybylak, ο οποίος ταυτόχρονα προειδοποιεί πως είναι αναγκαίο να ακολουθεί το αυστηρό προπονητικό της πρόγραμμα αλλιώς κινδυνεύει με τραυματισμό.

Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο
















Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.