Σάββατο 20 Ιουνίου 2015

Νέα συγκέντρωση τη Δευτέρα για την παραμονή της Ελλάδας στην Ευρώπη

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Οι διοργανωτές απευθύνουν κάλεσμα για τις 19.30
.

Νέα συγκέντρωση καλείται τη Δευτέρα στο Σύνταγμα, για την παραμονή της χώρας στην Ευρώπη και το ευρώ.

Με σύνθημα και πάλι «Μένουμε Ευρώπη», οι διοργανωτές απευθύνουν κάλεσμα για νέα συγκέντρωση τη Δευτέρα, στις 19.30, στο Σύνταγμα.

«Τη Δευτέρα πραγματοποιείται μια ακόμα Σύνοδος Κορυφής στην Ευρώπη η οποία θα είναι καθοριστική για τη χώρα μας. Η κλεψύδρα αδειάζει και το καράβι Ελλάδα πλησιάζει ακυβέρνητο στα βράχια. Οι χειρότεροι φόβοι μας καθημερινά τείνουν να γίνουν πραγματικότητα», γράφουν στη σχετική ανακοίνωση οι διοργανωτές.

Μετά από μια αναφορά στην αντίστοιχη συγκέντρωσης της Πέμπτης, σημειώνεται πως «δεν υπάρχουν περιθώρια για εφησυχασμό. Να βγούμε στους δρόμους και στις πλατείες πολλοί περισσότεροι, να βροντοφωνάξουμε και πάλι “Μένουμε Ευρώπη”» και ζητούν να το «βάλουν καλά στο μυαλό τους όσοι επεξεργάζονται σχέδια GREXIT, δραχμής και μετατροπής της χώρας μας σε νησίδα "δημοκρατίας" σταλινικού τύπου».

«Εμείς οι πολίτες που απαιτούμε να παραμείνει η Ελλάδα στην Ευρώπη και στο ευρώ, που απαιτούμε να παραμείνει μέλος της μεγάλης δημοκρατικής κοινότητας, πρέπει να είμαστε και πάλι στο Σύνταγμα την Δευτέρα 22 Ιουνίου και ώρα 19:30 κρατώντας μόνο ελληνικές και ευρωπαϊκές σημαίες και τις σφυρίχτρες μας», σημειώνεται στην ανακοίνωση.

eywiras

Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.