Σάββατο 20 Ιουνίου 2015

Εταιρεία αναλαμβάνει να σου ετοιμάζει την βαλίτσα πριν πας ταξίδι

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Πλένει, σιδερώνει, πακετάρει και «αλλάζει τον τρόπο που ταξιδεύαμε μέχρι τώρα».

Κι αν οι μέρες του ταξιδιού φαντάζουν απολαυστικές, γεμάτες καινούργιες εμπειρίες, νέα τοπία κι αλησμόνητες στιγμές, οι μέρες που προηγούνται ή και έπονται διόλου δεν μπορούν να χαρακτηριστούν διασκεδαστικές . Τις περισσότερες των περιπτώσεων πριν την αναχώρηση εκτός από το να προβληματίζεσαι ποια υπάρχοντα σου από όλα θέλεις να σε συνοδεύσουν στον νέο προορισμό, πλένεις και σιδερώνεις ακατάπαυστα πριν αρχίσει η μάχη της βαλίτσας, η οποία αρκετές φορές καταλήγει με εσένα καθήμενο πάνω της να ιδρώνεις και να ξεφυσάς για να την κλείσεις.

Σε όλο αυτό τον κοπιαστικό Γολγοθά του ταξιδιού έρχεται να δώσει την λύση μια νέα strart-up εταιρεία η οποία μέχρι στιγμής εξαντλεί τις υπηρεσίες της επί αμερικανικού εδάφους αλλά λίαν συντόμως, μέσα στον επόμενο χρόνο, υπόσχεται να αναπτυχθεί σε ευρωπαϊκά και ασιατικά περιβάλλοντα. Μάλιστα η εταιρεία που φέρει την ονομασία DUFL, υπόσχεται να αλλάξει τον τρόπο που ταξιδεύαμε μέχρι τώρα.

Όπως δήλωσε ο εμπνευστής της στο BBC η ιδέα προέκυψε ένα σαββατοκύριακο μέσα στο οποίο έπρεπε να ξεπακετάρει την βαλίτσα του, καθώς είχε επιστρέψει αργά το βράδυ της Παρασκευής από το Φοίνιξ, ώστε να είναι έτοιμος να ταξιδέψει εκ νέου την Δευτέρα.

Κάπως σκέφτηκε μια εφαρμογή την οποία ο χρήστης κατεβάζει στο κινητό του κι αφού εγγραφεί σε αυτή, θα συμπληρώνει μι α φόρμα με τα στοιχεία του και τις λεπτομέρειες του ταξιδιού. Το μόνο που έχει να κάνει από εκεί κι έπειτα είναι να δώσει στην εταιρεία τα ρούχα και τα υπόλοιπα αντικείμενα κι εκείνη θα του την φέρει όχι μόνο έτοιμη αλλά και ζυγισμένη ώστε να μην αντιμετωπίσει επιπλέον κόστη στο αεροδρόμιο. Τα αντικείμενα μάλιστα που θα παραδώσει θα φωτογραφηθούν πριν πλυθούν, σιδερωθούν ή τοποθετηθούν στη βαλίτσα, προς αποφυγή παρεξηγήσεων.

Επίσης σε περίπτωση συνεχόμενων ταξιδιών σου δίνει ακόμα και την δυνατότητα μέσω κινητού να επιλέξεις τα ρούχα που θες να πάρεις στο επόμενο ταξίδι. Ίσως το μόνο που ξέχασε να προσθέσει η νέα εταιρεία είναι έναν αχθοφόρο έστω μέχρι το αεροδρόμιο αναχώρησης


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.