Σάββατο 13 Ιουνίου 2015

Νυχτερινή «Αποστολή» στις γειτονιές της Αθήνας

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Μια ακόμη δράση του Φιλανθρωπικού Οργανισμού της Αρχιεπισκοπής Αθηνών προσπαθεί να ανακουφίσει τους άστεγους της πόλης.


Με γνώμονα την ανακούφιση όσων συνανθρώπων προσπαθούν να επιβιώσουν μόνοι και ξεχασμένοι στις δυσχερείς κοινωνικές και οικονομικές συνθήκες του σήμερα, ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, συνεχίζει την «Αποστολή» στήριξης και βοήθειας που έχει ξεκινήσει τα τελευταία χρόνια.

Αποστολή Αρχιεπισκοπή

Απόψε το βράδυ, είναι ένα ακόμα βράδυ, όπου τα κλιμάκια του Φιλανθρωπικού Οργανισμού , εθελοντές και εργαζόμενοι, επισκέπτονται μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, κεντρικές περιοχές της πόλης μας, όπως της Ομόνοιας, της πλατείας Κουμουνδούρου, του Μεταξουργείου, κ.α., προσφέροντας τρόφιμα, φάρμακα και είδη πρώτης ανάγκης σε άστεγους συνανθρώπους μας.

Δεν είναι η πρώτη φορά που τα κλιμάκια του Οργανισμού γίνονται μάρτυρες και κοινωνοί της πλήρους εγκατάλειψης συνανθρώπων μας που βιώνουν το δικό τους δράμα απομονωμένοι, μόνοι, ξεχασμένοι και πεινασμένοι, σκυθρωποί, ψάχνοντας ένα νυχτερινό προσωρινό καταφύγιο.



Η «Αποστολή» καλύπτει, κάθε μήνα, τις ανάγκες 56.000 οικογενειών προσπαθώντας να κάνει πράξη το όραμα του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμου να μην μείνει κανείς συνάνθρωπος μας, αυτή τη δύσκολη περίοδο για τον τόπο, χωρίς φαγητό, γιατρό και φάρμακα.

Όσοι θέλουν να συνδράμουν στο έργο της «Αποστολής» προσφέροντας δόσεις ελπίδας σε όσους την έχουν σήμερα περισσότερο ανάγκη, μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 2130184400 και να προσφέρουν τρόφιμα φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για τους άπορους και άστεγους συνανθρώπους μας.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.