Σάββατο 13 Ιουνίου 2015

Δεν τα κατάφερε η εθνική του πινγκ πονγκ στο Μπακού

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Αποκλεισμός και για τους έλληνες παλαιστές.

Πρόωρος αποκλεισμός για την εθνική ομάδα του πινγκ πονγκ, που μετά από 4 συνεχόμενες νίκες επί της Γαλλίας, αυτή τη φορά ηττήθηκε από τους «τρικολόρ» με 3-1 νίκες, στην πρεμιέρα του ομαδικού στο Μπακού. Ο Παναγιώτης Γκιώνης σε ένα αγώνα θρίλερ (όπου προηγήθηκε άνετα 2-0 σετ, ισοφαρίστηκε και βρέθηκε πίσω με 10-8 στο 5ο σετ) έκανε την ανατροπή στο φινάλε και πήρε νίκη με 3-2 επί του Σιμόν Γκοζί στον πρώτο αγώνα της εθνικής μας.

Όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, καθώς ο Καλλίνικος Κρεάγνκα ηττήθηκε με 3-1 από τον Αντριέν Ματενέ και στη συνέχεια έχασε και στο διπλό μαζί με τον Κώστα Παπαγεωργίου με το ίδιο σκορ από τους Εμμανουέλ Λεμπεσόν και Σιμόν Γκοζί.

Τέλος παρά την υπερπροσπάθεια που έκανε, ο Κώστας Παπαγεωργίου, ηττήθηκε με 3-2 από τον Ματενέ

«Δεν έχω παράπονο από τα παιδιά που τα έδωσαν όλα. Ήταν συγκλονιστικό το φινάλε του Γκιώνη, τρομερή η προσπάθεια του Παπαγεωργίου να γυρίσει το παιχνίδι στο φινάλε, αλλά έτσι είναι ο αθλητισμός. Κρίμα διότι με αντίπαλο την Τσεχία στα προημιτελικά, ο δρόμος θα ήταν ανοιχτός για την τετράδα», τόνισε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Κώστας Βατσακλής που στάθηκε και σε μια ιδιαιτερότητα της διοργάνωσης: «Επειδή ήθελαν να ενσωματώσουν τον κανονισμό των Ολυμπιακών Αγώνων, η κλήρωση που έγινε στην αρχή σου καθόρισε και την σειρά των αγώνων, με αποτέλεσμα ο Γκιώνης σε εμάς να μπορεί να παίξει στο πρώτο και στο πέμπτο παιχνίδι. Σε αντίθετη περίπτωση είχαμε δικαίωμα επιλογής και θα έπαιζε στο 4ο παιχνίδι να πάμε για το 2-2 και στο τέλος με καλύτερη ψυχολογία να διεκδικήσουμε τη νίκη. Είχα πει ότι η Γαλλία είναι φαβορί και το εννοούσα, παρά τις τέσσερις συνεχόμενες νίκες που είχαμε απέναντί της», κατέληξε ο ομοσπονδιακός τεχνικός.

Αναλυτικά ο αγώνας

Γαλλία – Ελλάδα 3-1

Γκιώνης-Γκοζί 3-2 (11-2, 11-2, 8-11, 7-11, 12-10)

Ματενέ-Κρεάνγκα 3-1 (11-1, 11-7, 8-11, 11-6)

Λεμπεσόν/Γκοζί-Κρεάνγκα/Παπαγεωργίου 3-1 (11-4, 7-11, 11-8, 11-7)

Ματενέ-Παπαγεωργίου 3-2 (11-7, 5-11, 14-12,9-11, 11-4)

Αποκλεισμός και για τους έλληνες παλαιστές

Μια νίκη, ήταν ο απολογισμός της ελληνικής πάλης στην πρεμιέρα των αγώνων στο Μπακού. Την πέτυχε ο Απόστολος Μανουηλίδης στα 59 κιλά της ελληνορωμαϊκής επί του Πολωνού Αρκάντιους Γκούτσκ με 3-1, αλλά στη συνέχεια έχασε με 4-0 από το Μολδαβό Βίκτορ Τσιομπάνου και αποκλείστηκε στους «16».

Στα 80 κιλά ο Νίκος Βάρκας, ξεκίνησε στους «16», προηγήθηκε με 1-0 αλλά ισοφαρίστηκε και τελικά έχασε με 3-1 από τον Λιθουανό Τζούλιους Ματουζέβιτσιους και αποκλείστηκε.

Τέλος στα 98 κιλά ο Λαοκράτης Κεσίδης, επίσης στους «16» ηττήθηκε με 3-0 από τον Ουκρανό Ντμίτρι Τιμτσένκο ενώ στη συνέχεια που μπήκε και στο ρεπεσάζ (καθώς ο αντίπαλός του έφτασε στον τελικό) ηττήθηκε επίσης με 3-0 από το Γάλλο Μελονέν Νουμονβί.

27ος ο Δημήτρης Αντωνιάδης, 25η η Δανάη Στρουμπούλη, δεν τερμάτισε στο τρίαθλο η Ντενίζ Δημάκη.

Ο Δημήτρης Αντωνιάδης έμεινε στην 27η θέση μεταξύ 42 αθλητών στην ορεινή ποδηλασία, ενώ η Δανάη Στρουμπούλη τερμάτισε 25η (προτελευταία) στην αντίστοιχη κατηγορία των γυναικών. Αντίθετα στο Τρίαθλο η Ντενίζ Δημάκη δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την προσπάθειά της.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.