Σάββατο 13 Ιουνίου 2015

Καθαρισμός στο πάρκο Τρίτση το πρωί της Κυριακής

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Οι διοργανωτές καλούν κατοίκους, συλλόγους και μαθητές.
Μεγάλη επιχείρηση καθαρισμού του Πάρκου Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης «Αντώνης Τρίτσης» διοργανώνουν, αύριο Κυριακή, οι δημοτικές κινήσεις Αγίων Αναργύρων - Καματερού και Ιλίου «Αλληλεγγύη η Δύναμή μας» και «Αλληλέγγυα Πόλη» με τη συμμετοχή της Περιφέρειας Αττικής, δήμων της ευρύτερης περιοχής, εθελοντικών - οικολογικών οργανώσεων και απλών πολιτών.

Οι διοργανωτές σημειώνουν ότι αν και πρόκειται για τον μεγαλύτερο πνεύμονα πρασίνου στον αστικό ιστό της Αθήνας και έναν πραγματικό περιβαλλοντικό θησαυρό, οι προηγούμενες κυβερνήσεις και οι διοικήσεις που είχαν την ευθύνη της λειτουργίας του «το εγκατέλειψαν στην τύχη του, περιέκοψαν κάθε οικονομικό πόρο, ανέχτηκαν ένα καθεστώς ανομίας και ασυδοσίας και αλλοίωσαν τον περιβαλλοντικό του χαρακτήρα».

Εκτός από την Περιφέρεια, την πρωτοβουλία στηρίζουν, επίσης, ο Αναπτυξιακός Σύνδεσμος Δυτικής Αθήνας (ΑΣΔΑ), οι δήμοι Ιλίου, Αγίων Αναργύρων - Καματερού, Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και Αιγάλεω, καθώς και οι οργανώσεις «Οι Φίλοι του Πάρκου» και «Ορνιθολογική Εταιρεία».

Το ραντεβού είναι στις 10:00 το πρωί στο σιντριβάνι, που βρίσκεται στο κέντρο του Πάρκου, ενώ οι διοργανωτές καλούν κατοίκους, συλλόγους και μαθητές να συμμετάσχουν στον καθαρισμό. Θα διατεθούν τα απαραίτητα υλικά, αλλά οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν καπελάκι για τον ήλιο, γάντια, νερό, χλοοκοπτικά αν υπάρχουν και φυσικά... καλή διάθεση.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.