Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

Μαθητές δημοτικού παρέδωσαν στο Δήμο Τρικκαίων κάδους ανακύκλωσης

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Οι μικροί κάδοι ήταν ζωγραφισμένοι από τα παιδιά.

Τριάντα μικρούς κάδους για την ανακύκλωση, πρόσφεραν σήμερα στο Δήμο Τρικκαίων οι μαθητές του 20ου δημοτικού σχολείου Τρικάλων. Οι μικροί αυτοί κάδοι, όμως, είναι ζωγραφισμένοι από τα ίδια τα παιδιά και έχουν αποτελέσει αντικείμενο μαθήματος.

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΓΥΑΛΙ

Πιο αναλυτικά, στο πλαίσιο της περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης, όπως εξήγησε ο διευθυντής του σχολείου Γιάννης Ντάκος, οι μαθητές αποφάσισαν, εκτός από το μάθημα, να προσφέρουν στην πόλη και τους συγκεκριμένους μικρούς κάδους, δικής τους κατασκευής και έμπνευσης.

Ο δήμαρχος Τρικκαίων, Δημήτρης Παπαστεργίου ευχαρίστησε τους μαθητές για αυτή την τόσο πρωτότυπη και τόσο ουσιαστική δράση τους, επισημαίνοντας τα οφέλη της ανακύκλωσης για όλους τους τρικαλινούς, που εδώ και χρόνια έχουν αποκτήσει αυτή τη σχέση ουσίας με το περιβάλλον. Στη συνέχεια παρέδωσε άμεσα τους κάδους σε στελέχη της Υπηρεσίας Καθαριότητας, για να τους τοποθετήσουν σε καίρια σημεία της πόλης, ενώ ένας τοποθετήθηκε ήδη μπροστά από το γραφείο του Δημάρχου.

Τους μαθητές από την τρίτη μέχρι την έκτη τάξη, που πήραν μέρος σε αυτήν την πρωτότυπη δράση, συνόδευαν ο διευθυντής του σχολείου και οι εκπαιδευτικοί.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.