Κυριακή 10 Μαΐου 2015

Η Marvel ενώνει τις δυνάμεις της με το YouTube

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Οι φανατικοί φίλοι των κόμικ της Marvel δεν γίνεται να μην γνωρίζουν τον δημιουργό των Spider-Man, Iron Man, Avengers και δεκάδων άλλων μικρών και μεγάλων ηρώων, Stan Lee.

Ο «παππούς» των κόμικ μπορεί να βαδίζει αισίως προς τα 92 του χρόνια, όμως αυτό δεν τον εμποδίζει από το να δουλεύει και να συμπεριφέρεται σαν… έφηβος!

Μάλιστα, πρόσφατα ο Stan Lee ανακοίνωσε μία νέα συνεργασία που φέρνει κοντά την εταιρεία του Pow! Entertainment με το YouTube Spaces.

Στόχος του προπάτορα των κόμικ της Marvel είναι οι δύο εταιρείες να δημιουργήσουν από κοινού ιδέες που θα ωθήσουν στην δημιουργία νέων υπερηρώων που αποτελούν γέννημα-θρέμμα της δημιουργικής φαντασίας ορισμένων εκ των πιο δημιουργικών μυαλών στην βιομηχανία της διασκέδασης, αλλά και ερασιτέχνες δημιουργούς που θέλουν δείξουν το ταλέντο τους.

Ουσιαστικά πρόκειται για ένα project που δίνει τη δυνατότητα σε ανεξάρτητους content creators να δώσουν δημιουργική πνοή στα υπερηρωϊκά οράματα τους, παρέχοντας από στημένα σκηνικά -σε διαφορετικές περιοχές του κόσμου- μέχρι τη χρήση ειδικών οπτικών εφέ.

Σύμφωνα με το digitallife.gr, το εν λόγω πρόγραμμα, που ονομάζεται «World of Superheroes», θα πραγματοποιηθεί με τη συνεργασία γνωστών δημιουργών του YouTube, όπως είναι οι Machinima, ενώ 12 κανάλια λέγεται ότι θα επιχειρήσουν να βοηθήσουν τους νέους δημιουργούς στην συγγραφή του σεναρίου.

Επομένως, εάν κάποιος ανήκει στους αφοσιωμένους fans των κόμικ και συγχρόνως του αρέσει να δημιουργεί superhero-based videos για το YouTube, αυτή πρόκειται για μία πραγματικά εξαιρετική ευκαιρία.

Σύμφωνα με τον Stan Lee, τα πρώτα βίντεο του «World of Superheroes» project θα είναι έτοιμα γύρω στα μέσα Ιουνίου και όλο το συγκεκριμένο promotion θα προβληθεί στο World of Heroes YouTube channel του Lee και στο επίσημο YouTube Spaces channel.




Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.