Κυριακή 10 Μαΐου 2015

10 πράγματα που λείπουν στους γονείς από την προ παιδιών εποχή

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Σίγουρα όλοι οι γονείς λατρεύουν τα παιδιά τους απλά μερικές φορές αυτό που θα ήθελαν πολύ είναι ένα μικρό διάλειμμα για να κάνουν κάτι από τα παρακάτω!

Εδώ είναι τα 10 πράγματα που έχουν λείψει στους γονείς από την εποχή που ήταν ελεύθεροι.

Χαλαρό πρωινό

Σας έχουν λείψει τα πρωινά με το ραδιόφωνο στο τέρμα, ζεστή κούπα καφέ στο χέρι και σερφάρισμα στο ίντερνετ. Από δω και στο εξής τα πρωινά συνήθως τρέχετε να ετοιμάσετε το γάλα των παιδιών με το ένα χέρι και με το άλλο να υπογράψετε εκείνη τη σχολική εκδρομή. Όλα αυτά ενώ στα πόδια σας έχει μπλεχτεί ένα αυτοκινητάκι μαζί με έναν στρατιώτη.

Να μην σας διακόπτει κανείς

Μια φορά κι έναν καιρό, φίλοι γέμιζαν το σπίτι σας και γελούσαν με τα ανέκδοτα και τις ιστορίες που εξιστορούσατε. Τώρα κάθε φορά που πάτε να ανοίξετε μια συζήτηση παρεμβάλλεται μια μικρή φωνή που λέει «Θέλω τσίσα.» 

Ένα τακτοποιημένο σπίτι

Κάποτε το σπίτι ήταν καθαρό χωρίς παιχνίδια να μπερδεύονται στα πόδια σας και ψίχουλα από μπισκότα να κολλάνε στις παντόφλες σας. Τώρα σφουγγαρίζετε περισσότερες από μία φορά την ημέρα αφού όλο και κάποιος θα χύσει κάτι στο πάτωμα, παιχνίδια υπάρχουν ακόμα και στο…ψυγείο σας ενώ οι ταπετσαρίες στους τοίχους είναι οι ζωγραφιές των παιδιών σας!

Πολυτελείς διακοπές

Ξέρετε από εκείνες τις διακοπές στα κοσμοπολίτικα νησιά όπου τη βγάζατε όλη μέρα με το μπικίνι σας, ένα κοκτέιλ στο χέρι και ηλιοθεραπεία. Σήμερα επιλέγετε προορισμούς φιλικούς για οικογένειες ή θεωρείτε διακοπές τις λίγες μέρες στο εξοχικό.
Κυριακάτικη σιέστα

Εκείνες τις Κυριακές μετά από ξενύχτι που δεν κάνατε τίποτα άλλο πέρα από το να κοιμάστε και το βραδινό πρόγραμμα περιλάμβανε ταινία μέχρι πάλι να σας πάρει ο ύπνος, πίτσα και burger.

Μουσική

Κάτι άλλο εκτός από ζουζούνια! Μέχρι και η ιδέα να ξυπνάτε με Rolling Stones πλέον σας ιντριγκάρει αρκεί να είναι κάτι άλλο εκτός από παιδικά τραγούδια.

Συνομιλίες μεταξύ ενηλίκων

Πολιτική, πολιτισμός, σάτιρα, κουτσομπολιό - όλα χάθηκαν. Αντ 'αυτού, κάθε φορά που πάτε να ανοίξετε μια κουβέντα με τον/την σύζυγό σας και αντιλαμβάνεστε την ησυχία, αναρωτιέστε «Μα καλά γιατί τόση ησυχία; Τι σκαρώνουν πάλι τα παιδιά;»

Η ταυτότητά σας

Δεν ξέρουμε το βαφτιστικό σας αλλά εδώ που τα λέμε μάλλον κι εσείς το έχετε ξεχάσει αφού πλέον είστε η μαμά της Κατερίνας ή ο μπαμπάς του Κωστάκη.

Τα άσπρα ρούχα

Ακριβώς όπως ένα κόκκινο πανί προσελκύει τον ταύρο, έτσι και τα λευκά ρούχα προσελκύουν ένα νήπιο αφού πρώτα έχει φάει μια σοκολάτα γάλακτος. Εμείς πάντως σας προτείνουμε να φοράτε μπεζ φόρμες, το καλύτερο χρώμα για να κρύψετε λεκέδες. 

Ησυχία

Στην ιδανική περίπτωση, μιλάμε για εκείνη την ησυχία που επικρατεί σε ένα ταϊλανδέζικο σπα. Αλλά κάτω από αυτές τις συνθήκες, θα αρκεστείτε στην ησυχία του σπιτιού σας χωρίς τις διαπεραστικές κραυγές, τα κλάματα και τους ενοχλητικούς ήχους από τα παιχνίδια. 


Πηγή: http://www.baby.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.