Κυριακή 10 Μαΐου 2015

Οι επιστήμονες και τα πιο άνετα… γοβάκια

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Κατάφεραν και σχεδίασαν ψηλοτάκουνα τόσο άνετα που θα πείτε αντίο στους κάλους
.
Τώρα μεταξύ μας, τι δουλειά έχει ένας επιστήμονες με τα ψηλοτάκουνα γοβάκια; Και να μη πάει ο νους σας στο πονηρό. Κι όμως, αυτοί οι άνθρωποι με τις λευκές ποδιές που κάνουν μέρα νύχτα πειράματα και ανακατεύουν μπουκαλάκια, δημιούργησαν γόβες-στιλέτο τόσο άνετες, που μπορεί η κάθε γυναίκα να τις φορά όλη την ημέρα.

Και αν αναρωτιέστε πόσοι επιστήμονες χρειάστηκαν για τη δημιουργία των άνετων ψηλοτάκουνων, ιδού η απάντηση: ένας αστροναύτης, ένας χειρούργος ορθοπεδικός και ένας… επιστήμονας της μόδας.

Η αρχή έγινε από το στέλεχος της αμερικανικής εταιρείας διαστημικών μεταφορών, SpaceX, Dolly Singh η οποία είχε κουραστεί με τις άβολες γόβες που αναγκαζόταν να φοράει καθημερινά και που έπειτα από ώρα, έκαναν τη ζωή των ποδιών της δυσάρεστη… Η λύση; Δημιούργησε την δική της εταιρεία όπου η μόδα συναντά τη τεχνολογία, τη Thesis Couture, την οποία η ίδια περιγράφει ως «όταν η Nike συνάντησε τον Jimmy Choo».

Η Singh εξηγεί στο παρακάτω βίντεο για λογαριασμό του Bloomberg, ότι αυτή και η ομάδα της έχουν εφεύρει ένα παπούτσι που ανακατανέμει την πίεση κατά μήκος του ποδιού, κάνοντας χρήση υψηλής ποιότητας πλαστικού και πολυμερούς αντί για την παραδοσιακή μεταλλική κατασκευή. Τις αποκαλούν «οι πρώτες γόβες- στιλέτο υψηλών επιδόσεων στον κόσμο».

Τα πρώτα 1.500 Thesis, θα είναι διαθέσιμα αυτό το φθινόπωρο, έναντι 925 δολαρίων το ζευγάρι.






Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.