Κυριακή 24 Μαΐου 2015

Το ντόπερμαν που ήθελε να ξέρει τι ώρα είναι…

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Έφαγε τρία ρολόγια για να είναι σίγουρο - Δείτε τις φωτογραφίες.

Η Mocha, το αεικίνητο ντόπερμαν, έχει τη συνήθεια να καταβροχθίζει οτιδήποτε βρίσκεται σε σημείο που να φτάνει και δεν σταματά ούτε όταν πρόκειται για ρολόγια, αγκράφες ζωνών και άλλα μεταλλικά κομμάτια.

Αυτή της η συνήθεια την έχει στείλει δύο φορές στο χειρουργικό κρεβάτι, όπου οι γιατροί βλέπουν στις ακτινογραφίες τι έχει καταπιεί κάθε φορά και προχωρούν στην αφαίρεσή του.

Όπως γράφει η Daily Mail, τον Αύγουστο το σκυλί έφαγε το πλαστικό καπάκι από ένα μπουκάλι το οποίο της προκάλεσε εντερική απόφραξη. Σήμερα αναρρώνει ξανά από μια τρίωρη επέμβαση για την αφαίρεση… τριών ρολογιών από το στομάχι της.

«Μόλις είδαμε τα υπολείμματα από τα μασουλημένα ρολόγια την πήγαμε αμέσως στον κτηνίατρο», λέει η ιδιοκτήτριά της Michele Parkinson από τη Μασαχουσέτη. «Ανησυχήσαμε πολύ, θα κάνουμε ό,τι μπορούμε να είναι όλα τα πράγματά μας μακριά από μέρη που να έχει πρόσβαση», προσθέτει.

Οι κτηνίατροι αφαίρεσαν τα δερμάτινα λουράκια των ρολογιών και περιμένουν να δουν τι θα γίνει με τα υπόλοιπα κομματάκια.

«Θα μπορούσε να είχε κινδυνεύσει η ζωή της», εξήγησε ο κτηνίατρος Zachary Crouse που χειρούργησε τη Mocha.

Δείτε τις φωτογραφίες






Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.