Κυριακή 24 Μαΐου 2015

Τα αποτελέσματα της κλήρωσης για το κατασκηνωτικό πρόγραμμα ΟΛΜΕ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τι καλύψει η ΟΛΜΕ και τι θα πληρώσουν οι γονείς.

Διακοπές σε κατασκηνώσεις ανά την Ελλάδα θα κάνουν 431 παιδιά εκπαιδευτικών. Η ΟΛΜΕ θα καλύψει το ποσό των 231 ευρώ για την κατασκηνωτική περίοδο των 11 ημερών (21 ευρώ την ημέρα με ΦΠΑ).

Οι γονείς θα επιβαρυνθούν ως εξής:

Α. Για τις κατασκηνώσεις Βορ. Ελλάδας (ΕΛΠΕ) (ακολουθεί στο τέλος της σελίδας) : Με το ποσό των 50 ευρώ (4,5 ευρώ την ημέρα με ΦΠΑ). Τα 231 ευρώ είναι το ανώτερο ποσό που θα δοθεί από την Ο.Λ.Μ.Ε. Για περισσότερες των 11 ημερών επιβαρύνεται εξ’ ολοκλήρου ο γονέας. Σε περίπτωση πρόωρης αποχώρησης του παιδιού από την κατασκήνωση η χρέωση για τους γονείς και την ΟΛΜΕ αντίστοιχα θα είναι ως εξής: Για τις πρώτες 5 ημέρες πληρώνουν για τις ημέρες που κάθισε το παιδί στην κατασκήνωση. Μετά από την 5η μέρα πληρώνουν όλο το ποσόν.

Β. Για τις κατασκηνώσεις Βορείου, Κεντρικής και Νοτίου Ελλάδας (ΠΕΛΚ) (ακολουθεί στο τέλος της σελίδας):Με το ποσό των 77 ευρώ (7 ευρώ την ημέρα με ΦΠΑ). Τα 231 ευρώ είναι το ανώτερο ποσό που θα δοθεί από την Ο.Λ.Μ.Ε. Για περισσότερες των 11 ημερών επιβαρύνεται εξολοκλήρου ο γονέας. Σε περίπτωση πρόωρης αποχώρησης του παιδιού από την κατασκήνωση η χρέωση θα είναι ως εξής: Σε περίπτωση αποχώρησης του κατασκηνωτή μέσα στις 3 πρώτες ημέρες της κατασκηνωτικής περιόδου, οι γονείς και η ΟΛΜΕ θα πληρώσουν το ακριβές ημερήσιο αντίτιμο. Από την 4η ημέρα και μετά, οι γονείς και η ΟΛΜΕ καταβάλουν ολόκληρο το ποσόν και για τις 11 ημέρες.

Για την ομαλότερη λειτουργία του κατασκηνωτικού προγράμματος, αλλά και για την καλύτερη εξυπηρέτηση των εκπαιδευτικών, οι επτά κατασκηνώσεις της Βορείου Ελλάδος της ΠΕΛΚ (YUPPI CAMP, ΓΛΑΡΟΙ, ΤΣΑΦ ΤΣΟΥΦ,SKOURAS CAMP, ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ, TZIONI SUMMER CAMP, PITSAS CAMP) μειώνουν το ημερήσιο αντίτιμο ανά κατασκηνωτή. Αναλυτικότερα, για μία περίοδο 11 ημερών, η ΟΛΜΕ θα επιβαρυνθεί με το ποσό των 231,00 ευρώ (διακόσια τριάντα ένα ευρώ) ενώ οι γονείς θα καταβάλλουν το ποσό των 50,00 ευρώ (πενήντα ευρώ) στις κατασκηνώσεις. Επίσης οι συγκεκριμένες κατασκηνώσεις, θα χρεώσουν και τους γονείς αλλά και την ΟΛΜΕ με τις ακριβείς ημέρες παραμονής των παιδιών στις κατασκηνώσεις εάν αυτά αποχωρήσουν από την κατασκήνωση μέχρι και 5 ημέρες μετά από την έναρξη της κάθε κατασκηνωτικής περιόδου. Από την 5η μέρα και μετά θα χρεώσουν όλο το ποσό.

Τα αποτελέσματα της κλήρωσης

Πληροφορίες για τις διαδικασίες στην ιστοσελίδα της ΟΛΜΕ


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.