Κυριακή 24 Μαΐου 2015

Οι γηραιότεροι μελλόνυμφοι

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

«Δε γονάτισα όταν της έκανα πρόταση, γιατί δεν ήξερα αν θα μπορούσα να σηκωθώ».

Τελικά, όντως δεν είναι ποτέ αργά! Πάρτε για παράδειγμα αυτό το χαριτωμένο ζευγάρι Βρετανών που αναμένεται να ανέβει-όσο μπορεί-, τα σκαλιά της εκκλησίας το καλοκαίρι. Γνωρίστε τον γαμπρό, ετών 103 και τη νύφη, ετών 91: κατέχουν το ρεκόρ των γηραιότερων μελλόνυμφων στη Βρετανία και του γηραιότερου γαμπρού.

Ο George Kirby και η σύντροφός του Doreen Luckie από το Eastbourne, του East Sussex, θα παντρευτούν μετά από 27 χρόνια σχέσης, μετά από περίπου τρεις δεκαετίες γνωριμίας, το 1988. «Υποθέτω, ότι ήρθε η ώρα. Πραγματικά δε νιώθω την ηλικία μου, η Doreen με κρατάει νέο», λέει ο πανευτυχής γαμπρός ο οποίος σίγουρα διαθέτει άφθονο χιούμορ: «Δεν έπεσα στα γόνατα όταν της έκανα πρόταση γάμου, γιατί δε νομίζω να μπορούσα να σηκωθώ ξανά», λέει.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε λίγο καιρό αφότου ο Kirby πήρε διαζύγιο με τη γυναίκα του και ενώ η Luckie είχε χάσει τον σύζυγό της πριν τρία χρόνια. Πώς αποφάσισαν να παντρευτούν; Μετά από πίεση των παιδικών τους: έχουν συνολικά 7 παιδιά, 15 εγγόνια και 7 δισέγγονα.








Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.