Παρασκευή, 29 Μαΐου 2015

Απατεώνες... υποδύονται τους επόπτες Υγείας

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Προειδοποίηση προς τους επαγγελματίες από την περιφέρεια Ανατολικής Αττικής.

«Προσοχή», απατεώνες υποδυόμενοι του επόπτες Δημόσιας Υγείας ή υγειονομικούς υπαλλήλους, εκβιάζουν επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον τομέα των τροφίμων και ποτών σε διάφορες περιοχές της Ανατολικής Αττικής.

Αυτό επισημαίνει ο αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου σε επιστολή του προς τους Επαγγελματικούς Συλλόγους επισιτιστικών επαγγελμάτων,τους δήμους και τα αστυνομικά τμήματα της περιοχής, με αφορμή πολλές καταγγελίες επαγγελματιών στην περιφέρεια.

Επίσης ο αντιπεριφερειάρχης εφιστά την προσοχή στους επαγγελματικούς συλλόγους, υπογραμμίζοντας ότι οι αρμόδιοι υπάλληλοί της Δ/νσης Υγειονομικού ελέγχου και Περιβαλλοντικής Υγιεινής της Π.Ε.Α.Α. είναι συγκεκριμένοι και διαθέτουν υπηρεσιακή ταυτότητα. Ασκούν τα καθήκοντά τους ανά δύο σε κάθε τομέα και δεν ενημερώνουν εκ των προτέρων για την ημέρα και ώρα των ελέγχων.

Τέλος, προτείνει σε όλους τους επαγγελματίες, κατά τον έλεγχο να ζητούν την υπηρεσιακή ταυτότητα και όταν πέφτουν θύματα εκβιασμού να το καταγγέλλουν στα αρμόδια Αστυνομικά Τμήματα ή στον Εισαγγελέα.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.