Σάββατο 2 Μαΐου 2015

Ανήλικος ο ηθικός αυτουργός της δολοφονίας στο Βόλο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ο 17χρονος, που φέρεται ότι είναι ένας από τους δράστες της δολοφονίας 29χρονου, που διεπράχθη τα ξημερώματα της Πρωτομαγιάς στο Βόλο.

Ο ανήλικος φέρεται ότι μαζί με έναν 30χρονο Αλβανό που αναζητείται, παρέσυραν σκόπιμα με Ι.Χ. αυτοκίνητο τον άτυχο άνδρα, πατέρα τριών παιδιών, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν θανάσιμα. Σύμφωνα με τις Αστυνομικές Αρχές, είχε προηγηθεί συμπλοκή των δύο φερόμενων ως δραστών με τον 29χρονο, έξω από νυχτερινό μαγαζί της πόλης.

Όπως προέκυψε από καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων, όλα ξεκίνησαν μέσα στο μπαρ, όπου ο 17χρονος κι ο 29χρονος διασκέδαζαν με παρέες. Για προσωπικούς λόγους οι δύο θαμώνες άρχισαν να λογομαχούν και στη συνέχεια βγήκαν από το μαγαζί προκειμένου να λύσουν τις διαφορές τους. Στο σημείο, κατέφθασαν γνωστοί του ανήλικου, τους οποίους ειδοποίησε ο ίδιος και μεταξύ αυτών ήταν και ο 30χρονος αλλοδαπός, ενώ ακολούθησε συμπλοκή, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Παρά το γεγονός ότι το περιστατικό φάνηκε να λήγει, την ώρα που ο 29χρονος αποχωρούσε από το κέντρο διασκέδασης, οι δύο κατηγορούμενοι επιβιβάστηκαν, σύμφωνα με την Αστυνομία, σε Ι.Χ. αυτοκίνητο, με το οποίο κινήθηκαν προς το μέρος του άτυχου άνδρα, τον οποίο παρέσυραν και τραυμάτισαν θανάσιμα.

Αμέσως μετά εξαφανίστηκαν με το όχημα και χάθηκαν στο σκοτάδι. Ένα 24ωρο αργότερα, οι Αστυνομικές Αρχές ανακοίνωσαν τη σύλληψη του 17χρονου. Οι έρευνες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου που ανέλαβε την προανάκριση συνεχίζονται για τον εντοπισμού του αλλοδαπού συγκατηγορουμένου του.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.