Σάββατο 2 Μαΐου 2015

Οι διασημότεροι πολυεραστές

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Οι άντρες που έχουν κάνει σεξ, έκαστος, με μια… κοινότητα γυναικών.

Λένε ότι ο μέσος άνθρωπος ξοδεύει το 1/3 της ζωής του στο κρεβάτι, για να κοιμηθεί (μόνο). Υπάρχουν φυσικά και άνθρωποι, που δεν ανήκουν στον κλασικό και βαρετό μέσο όρο και ξοδεύουν περισσότερο χρόνο στο κρεβάτι, στον καναπέ, στο πίσω μέρος μιας λιμουζίνας, στα παρασκήνια μιας συναυλίας κ.ο.κ. όχι φυσικά για να ξαποστάσουν αλλά για να νιώσουν την ηδονή ξανά και ξανά.

Αυτοί είναι οι πολύ-εραστές, οι ακατάπαυστες ερωτικές μηχανές που σύμφωνα με τα λεγόμενά τους και τις «επίσημες» καταγραφές βιογράφων τους και λοιπών παρατρεχάμενων, έχουν πλαγιάσει με τουλάχιστον μια μικρή… κοινότητα γυναικών ο καθένας τους.

Οι άντρες που ζηλεύουν οι άντρες, οι άντρες που περιφρονούν τα καλά κορίτσια αλλά υποσυνείδητα τους ποθούν, οι άντρες που μοιράζουν το γενετικό τους υλικό σε όσο περισσότερες θηλυκές υπάρξεις…

Εξάλλου όπως και στο μέγεθος, ούτε και ο αριθμός μετράει!

Τζακ Νίκολσον



Θρύλος του κινηματογράφου, ένα απόλυτο είδωλο. Όταν όμως πρόκειται για γυναίκες, ο 77χρονος φαίνεται πως είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί. Και ποιος δε γέλασε όταν ο αγέραστος (όχι ανέραστος) Τζακ φλέρταρε με την 24χρονη Τζένιφερ Λόρενς στα Όσκαρ του 2013. Η νικήτρια του Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου προσέλκυσε το ερωτικό ενδιαφέρον του Νίκολσον o οποίος αφού την πλησίασε της είπε με νόημα ότι του θύμιζε έναν παλιό έρωτά του... Αν και δεν έχει κρατήσει τον ακριβή αριθμό των κατακτήσεών του, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις αυτές ξεπερνούν τις 2.000.

Όταν μάλιστα ρωτήθηκε σε πόσα παιδιά θα μπορούσε να ήταν πατέρας είπε κάποτε, «Θα μπορούσαν να είναι 9.000 το μόνο που ξέρω,... ζούσα τόσο ελεύθερα! Οι γυναίκες δεν ήταν ποτέ αρκετές για μένα. Υπήρχαν μέρες που πήγαινα στο κρεβάτι με τέσσερις ή περισσότερες. Αλλά καμία από αυτές δεν μπόρεσαν να πάρουν την ελευθερία μου. Μέχρι το τέλος των ημερών μου, θα παραμείνω εργένης!».

Σάιμον Κόουελ



Ο ταλαντούχος κύριος Κάουελ, ο κραταιός άντρας της εταιρείας τηλεοπτικών παραγωγών Syco, έχει ανοιχτά παραδεχτεί ότι έχει κοιμηθεί με πάνω από 2.000 γυναίκες, χάρη στις άγριες ημέρες των πάρτι κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του '80 και του '90. Αν και πραγματικά έχει αποκατασταθεί και είναι πατέρας ενός παιδιού, για ένα μεγάλο διάστημα έβγαινε ραντεβού και με μια διαφορετική γυναίκα κάθε εβδομάδα. «Μου αρέσουν οι γυναίκες. Απλά μου αρέσουν. Μου αρέσει το φλερτ και μου αρέσει να τις ακούω. Οι άντρες θα πουν ότι τους αρέσουν οι γυναίκες, αλλά για εμένα οι καλύτεροι μου φίλοι είναι (τι άλλο;) οι γυναίκες», είχε πει κάποτε. Τζέντλεμαν!

Χιου Χέφνερ



Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ο ιδρυτής του Playboy έχει κοιμηθεί με πάρα, πάρα πολλές κυρίες. Αλλά δεν είναι αρκετά σίγουρος για τον ακριβή αριθμό όσων έχουν αναταράξει τα σεντόνια του κρεβατιού του όλα αυτά τα χρόνια. «Σταμάτησα να τις μετράω εδώ και πολύ καιρό», είπε. «Δεν έχω σκεφτεί τη ποσότητα, αλλά περισσότερο έχει σημασία η ποιότητα». Σε μια άλλη συνέντευξη, ο 88χρονος και πιο… μισητός άντρας για τους κοινούς θνητούς του φύλου του, είχε εξομολογηθεί κάποτε: «Έχω κοιμηθεί με χιλιάδες γυναίκες, και όλες εξακολουθούν και τους αρέσω».

Τζιν Σίμονς



Αν αλλάζαμε το τρίπτυχο «sex, drugs n’ Rock n Roll», στην περίπτωση του Τζιν Σίμονς θα ήταν «sex, sex και περισσότερο sex». Ο μπασίστας των Kiss, δεν είναι τυχαίο ότι έχει το παρατσούκλι Dr. Love, μιας και ο εκτιμώμενος αριθμός γυναικών που «εκτίμησαν» το ταλέντο του, είναι περίπου 4.600. Και ο 65χρονος σήμερα ρόκερ με το βαμμένο μαύρο μαλλί, είναι αρκετά υπερήφανος. «Δεν έχω ακούσει κανένα παράπονο. Κι αυτό γιατί είμαι πολύ ντόμπρος μαζί τους. Δε λέω ψέματα, όπως συνήθως κάνουν οι άντρες. Θα πω σε ένα κορίτσι ότι μου αρέσει και ότι την ποθώ, θα την πω δηλαδή στα ίσα: "Θέλω την αδελφή σου και τη μαμά σου"».

Τσάρλι Σιν



Είναι γνωστό ότι ο αμερικανός ηθοποιός είναι το απόλυτο φαβορί για το ρόλο του «αλήτη». Δεν έκρυψε ποτέ την εκτίμησή τους για τις στάρλετ του πορνό-μάλιστα συζεί ή τέλος πάντων συζούσε-, με τρεις πορνοστάρ-, και ότι έχει «φιλοξενήσει» στην αγκαλιά του περισσότερες από 5.000 υπάρξεις. Σε συνέντευξη που παραχώρησε πάντως στο Playboy, ο ... πλεϊμπόι Σιν αποκάλυψε ότι το να κοιμάται κανείς με πόρνες δεν είναι και τόσο συναρπαστικό. «Είναι δύσκολο….», είπε ο τακτικότατος πελάτης της γνωστής μαντάμ του Χόλιγουντ, Χάιντι Φλέις.

Γουόρεν Μπίτι



Ο ρέκορντμαν, η ακούραστη μηχανή του σεξ! Ο ηθοποιός σύμφωνα με την καταμέτρηση που έκανε στη βιογραφία του, «Σταρ: Πώς ο Γουόρεν Μπίτι αποπλάνησε την Αμερική», βρήκε ότι έχει... αποπλανήσει τουλάχιστον 12.775 ερωμένες παρακαλώ! Ο 77χρονος σήμερα καλλιτέχνης, που απολαμβάνει πλέον τη ζωή στο πλευρό της γυναίκας του Ανέτ Μπένινγκ από το 1992, έχει ξελογιάσει και πολλές διασημότητες ανάμεσα στις οποίες η Τζέιν Φόντα, η Μαντόνα, η Νταϊάν Κίτον και η Τζούλι Κρίστι.

Πάντως, ο κύριος Μπίτι, δεν ήταν πάντα τόσο εκλεκτικός: «Κάποια από τα κορίτσια δεν ήταν καν ελκυστικά. Κάποιες ήταν παχουλές, άλλες είχαν μουστάκι, σπιράκια, ελιές ή άλλες ατέλειες», είχε πει κάποτε.

Γουίλτ Τσάμπερλεϊν



Ο αείμνηστος αθλητής που είχε ύψος 2,16 μ., και συχνά τον αποκαλούσαν «Γουίλτ ο ξυλοπόδαρος», στην 14χρονη καριέρα του στο NBA, σημείωσε 31.419 πόντους. Θέλετε κι άλλο; Ο σπουδαίος αυτός μπασκετμπολίστας της δεκαετίας του 60' και του 70', είχε καταφέρει να σκοράρει 100 πόντους σε ένα παιχνίδι! Ο αθλητής των τρελών ρεκόρ, «σκόραρε» εξίσου θεαματικά και εκτός γηπέδων με τον αριθμό των κατακτήσεών του να κινδυνεύει να ξεπεράσει αυτόν των πόντων στο γήπεδο!

Ο ασυναγώνιστος και αχόρταγος Γουίλτ, έχει συγγράψει τέσσερα βιβλία, ένα από αυτά είναι και το «A View From Above», στο οποίο, ούτε λίγο ούτε πολύ, αναφέρει ότι είχε κοιμηθεί με 20.000 διαφορετικές γυναίκες στη ζωή του.

Φιντέλ Κάστρο



Σεξ και επανάσταση! Το 2008 η εφημερίδα New York Post ανέφερε ότι ο ιστορικός ηγέτης της Κούβας, Φιντέλ Κάστρο έχει κοιμηθεί με περισσότερες από 35.000 γυναίκες. «Κοιμόταν με τουλάχιστον δύο γυναίκες την ημέρα για περισσότερο από τέσσερις δεκαετίες - μια για μεσημεριανό γεύμα και μια για δείπνο», δήλωσε πρώην αξιωματούχος του Κάστρο σε μια συνέντευξη με το σκηνοθέτη Ίαν Χαλπερίν. Μύθος ή αλήξθεια;

Χούλιο Ιγκλέσιας



Το επίθετό του στα Ισπανικά σημαίνει «εκκλησία», αλλά ο παγκοσμίου φήμης τραγουδιστής δεν ήταν τόσο θεοφοβούμενος. Ο… αμαρτωλός λατίνος, «εξομολογήθηκε» στο κρεβάτι του περί τις 3.000 γυναίκες (ο αριθμός στρογγυλοποιείται πάντα!), αλλά όπως ο ίδιος έχει πει ο αριθμός αυτός μπορεί να είναι απλά πολύ… σεμνός! «Ίσως γιατί σταμάτησα να μετράω από το 1976, οπότε δεν υπολογίστηκαν οι υπόλοιπες!», είπε σε συνέντευξή του και τους άφησε όλους άφωνους…

Ράσελ Μπραντ



Ηθοποιός, συγγραφέας, ραδιοφωνικός παραγωγός, κωμικός, ακτιβιστής. Ε πώς στο καλό προλαβαίνει και είναι και εραστής και μάλιστα από εκείνους που υπερηφανεύονται για τις αναρίθμητες κατακτήσεις τους! Ο Βρετανός κύριος, πρώην σύζυγος της ποπ τραγουδίστριας Κέιτι Πέρι, φέρεται- σύμφωνα με δικούς του ισχυρισμούς-, να έχει ανταλλάξει λόγια πόθου με πάνω από 2.000 κορίτσια. Μετρήστε: Κέιτ Μος, Τερέσα Πάλμερ, Σάντι Φροστ, Κούρτνεϊ Λοβ, Χόλι Μάντισον, Τζέρι Χάλιγουελ, Κέιτι Πέρι… (φυσικά δε χωράνε και οι 2.000). Και είναι μόλις 39 ετών…


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.