Σάββατο 2 Μαΐου 2015

Πρεμιέρα για τις ενδιάμεσες εκπτώσεις

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ανοιχτά τα καταστήματα την Κυριακή – Αντιδράσεις από τους εμποροϋπαλλήλους.

Ξεκινά από σήμερα Σάββατο 2 Μαΐου η ενδιάμεση περίοδος εκπτώσεων στα εμπορικά καταστήματα, η οποία θα διαρκέσει μέχρι και το Σάββατο 9 του μήνα. Ανοιχτά θα παραμείνουν τα καταστήματα και την Κυριακή, 3 Μαΐου, με τους εμπόρους να είναι ελεύθεροι να λειτουργήσουν τα καταστήματά τους από τις 11:00 έως τις 18:00.

Κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων, πέραν της αναγραφής της παλαιάς και της νέας τιμής των προϊόντων και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται και η αναγραφή και η εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης. Σημειώνεται ότι η συμμετοχή της κάθε εμπορικής επιχείρησης στην διενέργεια εκπτώσεων είναι προαιρετική και όχι υποχρεωτική.

Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών

Τα εμπορικά καταστήματα έχουν τη δυνατότητα να λειτουργήσουν την Κυριακή 3 Μαΐου 2015, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών και υπογραμμίζει ότι «πάγια θέση του είναι πως η λειτουργία της αγοράς της Αθήνας για 6 παραγωγικές Κυριακές το χρόνο, με την παράλληλη διασφάλιση από την πολιτεία, της ασφάλειας των πολιτών και της προσβασιμότητας των Ελλήνων και ξένων επισκεπτών-καταναλωτών, αναδεικνύει την πρωτεύουσα σ' ένα ελκυστικό και ασφαλή προορισμό, προσδίδοντας οφέλη όχι μόνο στις εμπορικές επιχειρήσεις αλλά και σε άλλους κλάδους οικονομικής δραστηριότητας και τελικά στην εθνική μας οικονομία».

Στο πλαίσιο αυτό, ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών ενημέρωσε τους αρμόδιους φορείς που είναι επιφορτισμένοι για την τήρηση της νομιμότητας να ανταποκριθούν στις ευθύνες τους και συστήνει στους εμπόρους να λειτουργήσουν τα καταστήματά τους την Κυριακή 3 Μαΐου 2015 από ώρα 11:00-18:00.

Απεργιακή συγκέντρωση

Η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος (ΟΙΥΕ) καλεί τα σωματεία - μέλη της και τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν στην 24ωρη πανελλαδική απεργία στο εμπόριο, την Κυριακή 3 Μάη 2015 και στην απεργιακή συγκέντρωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Σύνταγμα και Ερμού, στις 11:00.

Καλεί τους εργαζόμενους να στείλουν, για μια ακόμα φορά, ένα μήνυμα ενάντια στο άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές και την Κυβέρνηση να προχωρήσει άμεσα στην επαναφορά της Κυριακής - αργίας με νομοθετική πρωτοβουλία.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.