Σάββατο, 28 Μαρτίου 2015

Η συγκινητική ομιλία ενός πιλότου της Germanwings μια μέρα μετά το δυστύχημα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Το γράμμα που έγινε viral στο Facebook.

Η επιβίβαση σε ένα αεροσκάφος Germanwings, τις επόμενες μέρες μετά το δυστύχημα στις Άλπεις, δεν θα είναι εύκολο για τους περισσότερους επιβάτες.

Ωστόσο, οι επιβαίνοντες σε μια πτήση της εταιρείας, μόλις μια μέρα μετά το μοιραίο συμβάν, έζησαν μια πρωτόγνωρη εμπειρία, καθώς ο πιλότος πέρασε από όλους τους επιβάτες προκειμένου να τους καθησυχάσει, πριν κάνει μια συγκινητική ομιλία στην καμπίνα.

Το συμβάν περιέγραψε μια επιβάτης, η Britta Englisch, στη σελίδα της εταιρείας στο Facebook .

Αν και δεν αποκαλύπτει το όνομα του πιλότου, η γυναίκα σημειώνει ότι επέβαινε σε πτήση από το Αμβούργο στην Κολωνία. Όπως περιγράφει στη συνέχεια, ο πιλότος αφού χαιρέτησε τους επιβάτες, εξέφρασε την θλίψη του για την τραγωδία και εξήγησε πώς έχει επηρεάσει αυτή η υπόθεση το προσωπικό και την εταιρία.

«Μίλησε για το πώς το ατύχημα άγγιξε τον ίδιο και όλο το πλήρωμα. Για το πόσο άσχημα το πλήρωμα νιώθει και πώς όλοι από το πλήρωμα βρίσκονται εθελοντικά εκεί. Για την οικογένεια του και για το ότι το πλήρωμα έχει οικογένεια και πως θα κάνει τα πάντα για να είναι ξανά με την οικογένειά του απόψε», περιγράφει η γυναίκα.

«Επικρατούσε απόλυτη ησυχία. Και μετά όλοι χειροκρότησα. Ήθελα να ευχαριστήσω αυτόν τον πιλότο», γράφει.

Η ιστορία της Englisch που ανέβασε στο Facebook έχει γίνει viral συγκεντρώνοντας εκατοντάδες χιλιάδες likes και χιλιάδες shares.
Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.