Σάββατο, 28 Μαρτίου 2015

Το ένα τρίτο των γυναικών προσποιείται οργασμό

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Δε θέλουν να πληγώσουν τα συναισθήματα των συντρόφων τους.

Δεν είναι μυστικό ότι μια γυναίκα μπορεί εύκολα να προσποιηθεί έναν οργασμό με την περίφημη σκηνή στην ταινία «When Harry Met Sally» όπου η Μεγκ Ράιαν προσποιείται έναν… εντυπωσιακό οργασμό μέσα σε ένα εστιατόριο να αποτελεί ένα πολύ καλό παράδειγμα αυτού (έστω και στην κινηματογραφική εκδοχή του).

Σύμφωνα με μια δημοσκόπηση που επικαλείται η βρετανική εφημερίδα Daily Mail και την οποία διεξήγαγε το περιοδικό Cosmopolitan, το 67% των γυναικών από τις 2.300 που συμμετείχαν στην έρευνα δήλωσε ότι είχε προσποιηθεί οργασμό.

Οι δύο κυριότεροι λόγοι για τους οποίους οδηγούνταν στην προσποίηση ενός οργασμού ήταν για να μην πληγώσουν τους συντρόφους τους (28%), αλλά και γιατί ήθελαν να… τελειώνουν με την ερωτική πράξη όσο γινόταν πιο γρήγορα (27%)!

Σύμφωνα με την ίδια έρευνα, η κορύφωση δεν αποτελεί πάντα προτεραιότητα για τις γυναίκες.Ένα 57% ανέφερε ότι έρχονταν σε οργασμό πάντα ή τις περισσότερες φορές με το σύντροφό τους, ενώ το 95% πιστεύει ότι το άλλο τους μισό έχει οργασμό κάθε φορά που κάνουν σεξ.

Όταν ρωτήθηκαν για την πρώτη φορά που βίωσαν έναν οργασμό, οι περισσότερες απάντησαν ότι αυτό έγινε μετά από δικούς τους… πειραματισμούς και όχι χάρη στη βοήθεια του/της συντρόφου τους.

Το 84% αυτών είχαν τον πρώτο τους οργασμό στην ηλικία των 18-24 ετών, το 92% πριν από τα 29 έτη και το 96% των γυναικών μετά την ηλικία των 30 ετών.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.