Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

Σκότωσε συμμαθητή του και έβγαλε selfie με το θύμα!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο 16χρονος ομολόγησε το έγκλημά του.

Σοκάρει η ιστορία ενός 16χρονου στην Πενσυλβάνια των ΗΠΑ, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία ενός συμμαθητή του. Τον νεαρό πρόδωσε η τεχνολογία, αφού ο ίδιος έβγαλε selfie με το θύμα και έστειλε την εικόνα σε συμμαθητή του, με αποτέλεσμα να φτάσει στις αρχές.



Ο Μάξγουελ Μάριον Μόρτον συνελήφθη και αντιμετωπίζει κατηγορίες για κατοχή όπλου και ανθρωποκτονία πρώτου βαθμού για τη δολοφονία του Ράιαν Μάνγκαν.

Σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ, ο νεαρός έστειλε τη φωτογραφία σε έναν φίλο του μέσω της εφαρμογής Snapchat, η οποία αυτοδιαγράφει το περιεχόμενο μετά από μερικά δευτερόλεπτα. Ο φίλος του όμως έκανε screenshot την εικόνα και η μητέρα του επικοινώνησε με τις αρχές.

Ο νεαρός δράστης ομολόγησε ότι πυροβόλησε τον Ράιαν Μάνγκαν στο σπίτι του μετά από έρευνα της αστυνομίας στο σπίτι του, ενώ βρέθηκε και το όπλο, το οποίο είχε κρύψει κάτω από τα σκαλιά του υπογείου.

«Η αστυνομία έλαβε ένα αντίγραφο της φωτογραφίας που απεικόνιζε το θύμα να κάθεται σε μία καρέκλα με ένα τραύμα από σφαίρα στο πρόσωπο», γράφει η αναφορά της αστυνομίας. «Εικονίζει ακόμη έναν μαύρο άνδρα που τραβά μία selfie με το πρόσωπό του να κοιτά την κάμερα και το θύμα να βρίσκεται στο φόντο».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.