Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

Χαρακόπουλος: Ο ΣΥΡΙΖΑ να καταργήσει τη ρύθμιση για το γάλα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

«Όχι μόνο δεν μειώθηκε η τιμή του, αλλά αντίθετα αυξήθηκε».

Επικριτικός για την τακτική που ακολουθεί η νέα κυβέρνηση, αλλά και με αυτοκριτική για τα λάθη που έκανε το κόμμα του παίρνοντας ορισμένα λανθασμένα, όπως είπε μέτρα, που προκάλεσαν αντιδράσεις στους πολίτες με αποτέλεσμα να οδηγήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, εμφανίστηκε ο βουλευτής Λάρισας της Ν.Δ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, μιλώντας στη Βουλή επί των προγραμματικών δηλώσεων.

Ο Μάξιμος Χαρακόπουλος έκανε λόγο για αόριστες εξαγγελίες της κυβέρνησης, αλλά και για απουσία συγκεκριμένων θέσεων σε ό,τι αφορά σημαντικά στρώματα της κοινωνίας όπως οι αγρότες.

Τέλος, ο βουλευτής Λάρισας επανέλαβε την αντίθεσή του για ορισμένα μέτρα που επέβαλε η κυβέρνησή του από την εργαλειοθήκη του ΟΟΣΑ, και αναφέρθηκε ιδιαίτερα στην απελευθέρωση της αγοράς του γάλακτος, εξαιτίας του οποίου, όπως τόνισε, παραιτήθηκε από αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης, και ζήτησε από τον ΣΥΡΙΖΑ να το καταργήσει.

«Το μέτρο για το γάλα μάς παρουσιάστηκε ως πλάκες του Μωϋσή. Όχι μόνο δεν μειώθηκε η τιμή του, όπως κάποιοι υποστήριζαν, αλλά αντίθετα αυξήθηκε. Ήρθε η ώρα το μέτρο αυτό να επανεξεταστεί και ο ΣΥΡΙΖΑ να προχωρήσει στην κατάργησή του όπως ο ίδιος δεσμεύτηκε» ανέφερε.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.