Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

Σε ισχύ το απαγορευτικό απόπλου για τα περισσότερα δρομολόγια

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Σε ισχύ το απαγορευτικό απόπλου από Πειραιά για βορειανατολικό Αιγαίο, Κυκλάδες, Δωδεκάνησα και Κρήτη, λόγω θυελλωδών ανέμων που πνέουν στα πελάγη και φθάνουν κατά τόπους τα 9 με 10 μποφόρ.

Τα δρομολόγια για τον Αργοσαρωνικό γίνονται μόνο με πλοία κλειστού τύπου. Τα δρομολόγια στη γραμμή Πέραμα - Παλούκια γίνονται κανονικά.

Σε ισχύ είναι η απαγόρευση απόπλου από τα λιμάνια της Ραφήνας και του Λαυρίου. Κλειστές παραμένουν οι γραμμές Αγ. Μαρίνα- Νέα Στύρα, Βόλος- Σποράδες, Καβάλα- Πρίνος.

Κανονικά γίνονται τα δρομολόγια στις γραμμές Κεραμωτή Καβάλας- Λιμένας Θάσου, Ηγουμενίτσα- Κέρκυρα, Ηγουμενίτσα- Λευκίμμη. Τα δρομολόγια στη γραμμή Αλεξανδρούπολη- Σαμοθράκη γίνονται κατά κρίση πλοιάρχου.

Κανονικά γίνονται τα δρομολόγια στις γραμμές Κυλλήνη- Ζάκυνθος και Κυλλήνη- Κεφαλονιά. Ανοιχτή είναι η πορθμειακή γραμμή Ρίου- Αντίρριου.

Το ΛΣ συστήνει στους επιβάτες που πρόκειται να ταξιδεύσουν, πριν την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους τουριστικά πρακτορεία.

---------

Κλειστή η ακτοπλοϊκή γραμμή Ζακύνθου – Κυλλήνης

Απαγορεύτηκε ο απόπλους των πλοίων στην ακτοπλοϊκή γραμμή Ζακύνθου-Κυλλήνης, λόγω των δυνατών ανέμων που πνέουν στην περιοχή και φτάνουν τοπικά τα 8 μποφόρ.

Σύμφωνα με το λιμεναρχείο Ζακύνθου, τα καράβια που εκτελούν το δρομολόγιο θα μείνουν δεμένα στα λιμάνια της Ζακύνθου και της Κυλλήνης, τουλάχιστον, μέχρι τις 05:00 το πρωί της Τετάρτης.


Πηγή: http://www.enikos.gr και http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.