Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

Τα σχολεία πηγαίνουν Πανεπιστήμιο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Δεκαπενθήμερο γνωριμίας σχολείων της Περιφέρειας με το Πανεπιστήμιο Πατρών.

Το Πανεπιστήμιό Πάτρας, για έκτη συνεχή χρονιά, οργανώνει την ιδιαίτερα πετυχημένη και δημοφιλή δραστηριότητα «15νθήμερο γνωριμίας των Σχολείων της Περιφέρειας με το Πανεπιστήμιο Πατρών», με τον γενικό τίτλο: «Τα Σχολεία πηγαίνουν Πανεπιστήμιο».

Πρωταρχικός στόχος της δράσης αυτής, όπως αναφέρεται από το Πανεπιστήμιο Πάτρας, είναι να δοθεί η ευκαιρία στους μαθητές Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων, από όλη την Περιφέρεια της Δυτικής Ελλάδας, να γνωρίσουν από κοντά το Πανεπιστήμιο, να κεντρίσουν το ενδιαφέρον τους για τη διεύρυνση των γνώσεών τους και να ευαισθητοποιηθούν στον χώρο της έρευνας.

Ταυτόχρονα, μέσα από αυτή την εξωστρεφή ενέργεια, το Πανεπιστήμιο Πατρών επιθυμεί να γνωστοποιήσει ευρύτερα το έργο και τις δραστηριότητές του και να επικοινωνήσει με το κοινωνικό σύνολο.

Με ιδιαίτερη χαρά, λοιπόν, το Πανεπιστήμιο Πάτρας καλεί τα Σχολεία της Περιφέρειάς του να προγραμματίσουν τις επισκέψεις τους στις ακαδημαϊκές μονάδες του Πανεπιστημίου Πατρών το διάστημα 9-22 Μαρτίου 2015.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη Δ/νση Εκπαίδευσης και Έρευνας [τηλ. 2610 996630, 2610 969043, φαξ: 2610 996665, email:dee@upatras.gr (link sends e-mail)].



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.