Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

Χιλιάδες μικροί καρναβαλιστές στους δρόμους της Πάτρας

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Πλημμύρισε χαμόγελα το κέντρο της πόλης.
Με χαμόγελα και χρώματα «πλημμύρισε» σήμερα το ηλιόλουστο κέντρο της Πάτρας, κατά τη διάρκεια της παρέλασης του καρναβαλιού των παιδιών, όπου πήραν μέρος περισσότεροι από 10.000 μικροί καρναβαλιστές.

Χιλιάδες μικροί καρναβαλιστές στους δρόμους της Πάτρας

Η φαντασία, η ευρηματικότητα, το κέφι, ο χορός, οι καλαίσθητες στολές των παιδιών, τα εντυπωσιακά άρματα και οι περίτεχνες καρναβαλικές κατασκευές, έδωσαν ξεχωριστό χρώμα στην πόλη.

Η παρέλαση ξεκίνησε με την μπατίνα του δήμου Πατρέων και ακολούθησαν οι ξυλοπόδαροι της ομάδας θεάτρου δρόμου X-Saltibagos, η μασκότ του καρναβαλιού των παιδιών, ο Τζίτζικας, καθώς και τα παιδικά άρματα του καρναβαλιού, ο «Γίγαντας», το «Τρενάκι», η «Μπάντα», το «Πειρατικό Καράβι», ο «Πειρατής Γάτος», ο «Πρίγκιπας», το «Κάστρο» και ο «Παπαγάλος», τα οποία αποτελούν δημιουργίες του καρναβαλικού εργαστηρίου του δήμου Πατρέων.

Στην συνέχεια και για περισσότερες από δύο ώρες παρήλασαν οι μικροί καρναβαλιστές, ενώ συμμετείχαν και ομάδες εκτός Πατρών και ειδικότερα από το Άργος, τα Καλάβρυτα, την Κάτω Αχαΐα, το Νυδρί της Λευκάδας και τη Λαμία, αποσπώντας το χειροκρότημα των θεατών.

Η παρέλαση έκλεισε με σοκολατοπόλεμο και το μουσικό άρμα.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.