Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

Παιδικά δωμάτια για αγόρια

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Δημιουργήστε ένα φωτεινό και χαρούμενο υπνοδωμάτιο για τον μικρό άνδρα της ζωής σας.

Εμπνευστείτε από τη διακόσμηση σε μερικά από τα αγαπημένα μας αγορίστικα δωμάτια.
Κουκέτες για αγόρια



Οι κουκέτες είναι ιδανική επιλογή αν θέλετε να εξοικονομήσετε χώρο στο υπνοδωμάτιο των παιδιών σας. Αυτό το στοιχείο του «εκλωβισμού» που έχουν, δίνουν στο παιδί της αίσθηση του σεβασμού της ιδιωτικής του ζωής. Επιπλέον εάν έχετε δύο παιδάκια, το καθένα έχει το δικό του φως ανάγνωσης οπότε αποφεύγεται έτσι και η γκρίνια. Το λευκό και το πράσινο χρώμα αποτελούν φρέσκιες επιλογές.
Υπνοδωμάτιο με ταπετσαρία στρατιώτη



Εκκεντρικά λεωφορείο και στρατιώτες εμφανίζονται σε αυτή την βρετανική τύπου – ταπετσαρία. Δημιουργεί μια διασκεδαστική αίσθηση σε αυτό το υπνοδωμάτιο.
Κλασσικό αγορίστικο δωμάτιο



Το κόκκινο και μπλε είναι δυο κλασικά χρώματα διακόσμησης για την κρεβατοκάμαρα ενός αγοριού. Εδώ το κεφαλάρι είναι έξυπνα ζωγραφισμένο στον τοίχο σε έντονο μπλε χρώμα, ενώ το κόκκινο χρώμα κάτω από το κιγκλίδωμα προσθέτει μια αίσθηση ζεστασιάς. Η δήλωση στην αφίσα «Παραμείνετε ήρεμοι και συνεχίστε», σας δίνει κουράγιο σαν μαμά!
Αποθηκευτικοί χώροι για τα πάντα



Το καθάρισμα μετά το παιχνίδι είναι κάτι που βαριούνται όχι μόνο τα παιδιά αλλά και οι γονείς. Είναι σημαντικό λοιπόν να ενσωματώσετε αρκετό αποθηκευτικό χώρο. Πολύχρωμοι κάδοι, καλάθια για τα πάντα, ράφια συνθέτουν το σκηνικό. Φροντίστε να τοποθετείτε κάτω όλα όσα χρησιμοποιεί συχνά το παιδί σας (βιβλία, παιχνίδια) ενώ στα ψηλά ράφια ανεβάστε όσα χρειάζονται τη γονική επίβλεψη.
Τα χρώματα του χαμαιλέοντα



Οι λευκοί τοίχοι μπορεί να είναι βαρετοί αλλά όταν συνδυαστούν με τολμηρά χρώματα, καλύμματα και φωτεινά αξεσουάρ, ο χώρος αυτομάτως αλλάζει. Επιλέξτε το λαμπερό πορτοκαλί, το φωτεινό μπλε ή λαχανί αποχρώσεις και δημιουργήστε έναν ζωντανό χώρο. Άλλωστε μην ξεχνάτε ότι το καλό με το λευκό είναι ότι ταιριάζει με τα πάντα.
Κάντο όπως ο Beckham



Σε ποιο αγόρι δεν αρέσει η μπάλα; Επιλέξτε ένα κάλυμμα κρεβατιού με ποδοσφαιρικό θέμα και αντίστοιχες κουρτίνες ενώ το χρώμα του τοίχου μπορεί να προσαρμοστεί στα χρώματα του καλύμματος. Εύκολο και οικονομικό!
Το εκπαιδευτικό δωμάτιο



Σε αυτό το παιδικό δωμάτιο ο χάρτης ταπετσαρία κάνει τον τοίχο εντυπωσιακό. Ένα μοντέρνο λευκό γραφείο δεν βαραίνει το χώρο και ολοκληρώνει άψογα το στυλ.


Πηγή: http://www.baby.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.