Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

Ανέβασε στο ίντερνετ ερωτικά βίντεο γνωστής του και συνελήφθη

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Χειροπέδες σε έναν 41χρονο από την Κύπρο πέρασαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος καθώς είχε ανεβάσει σε ιστοσελίδες ερωτικά βίντεο γνωστής του χωρίς την συγκατάθεση της. Η έρευνα της υπόθεσης ξεκίνησε μετά από καταγγελία της γυναίκας.

Σε φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή του 41χρονου, εντοπίστηκαν βίντεο της καταγγέλλουσας σε προσωπικές της στιγμές. Συγκεκριμένα, υπήρχαν 15 βίντεο, τα οποία φέρονται να είναι στην αυθεντική τους μορφή και άλλα 10 βίντεο, προϊόν μοντάζ.

Επιπλέον, βρέθηκε μεγάλος αριθμός φωτογραφιών της ιδίας, επίσης σε προσωπικές στιγμές, μια κάρτα microSD και ηλεκτρονικός φάκελος που παραπέμπει σε εφαρμογή κινητών τηλεφώνων επεξεργασίας αρχείων βίντεο και ταυτίζεται με το λογισμικό, που χρησιμοποιήθηκε για την επεξεργασία των αναρτηθέντων στο διαδίκτυο επίμαχων βίντεο.

Από την επιτόπια αυτοψία στο κινητό τηλέφωνο του 41χρονου εντοπίστηκε «φάκελος» με την ονομασία της επίμαχης ιστοσελίδας, στον οποίο όπως διαπιστώθηκε υπήρχαν βίντεο πορνογραφικού περιεχομένου. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για δυσφήμιση και παράβαση των διατάξεων της νομοθεσίας που αφορά στην προστασία των προσωπικών δεδομένων.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.