Πέμπτη, 29 Ιανουαρίου 2015

Προαγωγές και μεταθέσεις στη δικαιοσύνη

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τι αποφάσισε το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο.

Με αποφάσεις του Ανωτάτου Δικαστικού Συμβουλίου προάγονται στο βαθμό του αρεοπαγίτη οι Πρόεδροι Εφετών Αθηνών ∆ιονυσία Μπιτζούνη και Γεώργιος Χοϊµές. Επίσης προάγονται στο βαθμό του προέδρου εφετών, οι Εφέτες Αθηνών Κωνσταντίνος Παναρίτης και Αλεξάνδρα Σιούτη. Στο βαθμό του εισαγγελέα εφετών προάγεται ο Αντεισαγγελέας Εφετών Πειραιώς, Βασίλειος Παππαδάς.

Με άλλες αποφάσεις του Ανωτάτου Δικαστικού Συμβουλίου: Μετατίθεται στην Εισαγγελία Εφετών Πειραιώς, η Εισαγγελέας Εφετών Καλαµάτας Αργυρώ Χουδετσανάκη ενώ τοποθετείται στην Εισαγγελία Εφετών Καλαµάτας ο νεοπροαχθείς Εισαγγελέας Εφετών Βασίλειος Παππαδάς.

- Στο βαθµό του εφέτη προάγονται, οι Πρόεδροι Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Μαρία Προσφιλίδου, Αθηνών, Νικόλαος Μήλιος Κατερίνης, Μαριέττα Μαυρή, Θεσσαλονίκης, Ελένη Τζιουβάρα, Ηρακλείου, Ευσεβία Νεονάκη.


Προάγεται στο βαθμό του αντεισαγγελέα εφετών η Εισαγγελέας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Ιωάννα Ζωγράφου και μετατίθεται στην Εισαγγελία Εφετών Πειραιώς η Αντεισαγγελέας Εφετών Αθηνών Χρυσούλα Παπαταξιάρχη.

-Στο βαθμό του εισαγγελέα πρωτοδικών προάγεται ο Αντεισαγγελέας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Αντώνιος Παπαµατθαίου και μετατίθενται οι παρακάτω Εισαγγελείς Πρωτοδικών ως εξής: Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών Μυτιλήνης, Αικατερίνη Καραγιαννακίδου, στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Γρεβενών Αθηνών, Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος, στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Κατερίνης, Χρήστος Καραγιάννης, στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κατερίνης Γρεβενών, Στυλιανός Γαλιατσάτος.

-Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης τοποθετείται ο νεοπροαχθείς Eισαγγελέας Πρωτοδικών Αντώνιος Παπαµατθαίου.

-Τοποθετούνται οι νεοπροαχθέντες Πρόεδροι Εφετών Κωνσταντίνος Παναρίτης και Αλεξάνδρα Σιούτη στο Εφετείο Αθηνών.

-Μετατίθενται οι παρακάτω Εφέτες ως εξής:
Στο Εφετείο Αθηνών οι Εφέτες: ∆ήµητρα Κεχαγιά, Αθηνά Μίξιου, Ευτέρπη Καραχάλιου και στο Εφετείο Θεσσαλονίκης η Ευαγγελία Μήλιου.
Στο Εφετείο Θράκης: Ηλίας Τουλίγκος, στο Εφετείο Λάρισας Μαρία Γουλιανού και στο Εφετείο Πειραιώς Γιαννούλα Γεωργούλια και Ελένη Βαµβακά.

-Τοποθετούνται οι νεοπροαχθέντες Εφέτες Μαρία Προσφιλίδου στο Εφετείο Ναυπλίου, Νικόλαος Μήλιος στο Εφετείο Πατρών, Μαριέττα Μαυρή στο Εφετείο Πατρών, Ελένη Τζιουβάρα στο Εφετείο Ευβοίας, Ευσεβία Νεονάκη στο Εφετείο Πατρών.

-Προάγονται στο βαθμό του προέδρου πρωτοδικών, οι Πρωτοδίκες: Ταρσίτσα Μπέκα, Αργύριος Εκκλησίαρχος, Ελένη Κεχαγιά, Φωτεινή Λιάρα, Αικατερίνη Αναστασιάδου.

-Μετατίθενται οι παρακάτω Πρόεδροι Πρωτοδικών: Στο Πρωτοδικείο Βέροιας, Γεώργιος Μιχαλόπουλος. Στο Πρωτοδικείο Ηρακλείου, Ανδρονίκη Αθανασιάδη. Στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντία Συροπούλου και Αλεξάνδρα Πολύζου. Στο Πρωτοδικείο Ιωαννίνων, Ιωάννης Κοσµάτος. Στο Πρωτοδικείο Καβάλας, ∆έσποινα Ευκαρπίδου. Στο Πρωτοδικείο Καστοριάς, Γεώργιος ∆ηµητρόπουλος. Στο Πρωτοδικείο Κατερίνης, Χριστίνα Ζαπάρτα. Στο Πρωτοδικείο Πειραιώς, Ιωάννης Μαλλούχος.

-Τοποθετούνται οι νεοπροαχθέντες Πρόεδροι Πρωτοδικών: Ταρσίτσα Μπέκα, στο Πρωτοδικείο Αθηνών, Αργύριος Εκκλησίαρχος, στο Πρωτοδικείο Αθηνών, Ελένη Κεχαγιά, στο Πρωτοδικείο Αθηνών, Φωτεινή Λιάρα, στο Πρωτοδικείο Κεφαλληνίας και Αικατερίνη Αναστασιάδου στο Πρωτοδικείο Σύρου.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.